Jeg bliver altså ikke klogere med alderen...

… I hvert fald ikke når det kommer til byture, når det gælder mit tøjvalg. Bare rolig, jeg går ikke hulkort, meeeeen der er nogle punkter, hvor jeg ikke er blevet klogere, siden jeg begyndte at gå i byen som 15-16 årig. Det værste er jo egentlig, at jeg, på trods af at have erkendt hvor dumt det er, stadig gør det. Ikke bare i byen, men faktisk også til hverdag. Jeg er indrettet til at tænke ”ubehag frem for nederlag”. Det har jeg to meget tydelige eksempler på:  

#1: ”Jeg kan sagtens gå i stiletter med en forstuvet fod”

Jep! Overskriften siger næsten det hele. Jeg præsterede for et par år siden at forstuve min fod ved at falde ned ad en trappe - ironisk nok - i høje støvler. Jeg gik på krykker et par dage, hvorefter jeg blev enig med mig selv om, at smerte i foden (åbenbart) var en bedre løsning. Fire-fem dage efter mit fald skulle jeg til min venindes fødselsdag. I min verden kræver girls night out kjole og stiletter, og jeg blev derfor stædig. ”Skal jeg virkelig komme ‘under-dressed’ på grund af en forstuvet fod? Fandeme nej!” Jeg trådte ind ad døren i kjole og stiletter, hvorefter alle pigerne kiggede på mig, som om jeg var idiot. ”Mia, hvorfor har du stiletter på?! Er du sindssyg?!” Tænk sig, i det øjeblik var jeg selv i tvivl. Det er da sindssygt at udsætte sig selv for sådan noget, er det ikke? Jeg kan dog skrive under på, at jeg ikke er alene, eftersom jeg op til flere gange i byen har set piger i kort kjole med krykker og gips på benet. Dér havde jeg nok alligevel valgt at blive hjemme…

#2: ”10 graders frost er jo ingenting”

Jeg har som sagt altid kjole og stiletter på i byen – også når der ligger en meter sne, eller det står ned med vand fra himlen. Det er dog sjældent, jeg har nylonstrømper på - af den simple grund, at jeg synes, at de gør stiletter dårligere at gå i. Men det er måske bare mig... Med andre ord går jeg også om vinteren i byen med bare ben. Min jakke er lang, men ikke gulvlang og dækker derfor ikke mine ben. Det har alt for mange gange resulteret i, at jeg med klaprende tænder, følelsesløse tæer og en forfrossen krop har ligget under dynen og tænkt: ”Aldrig igen”. Det har dog altid kun holdt til weekenden efter..

Selvom mine eksempler stammer fra festlige lejligheder, sker det ligeså ofte til hverdag, og jeg er ret sikker på, at det ikke udelukkende er fordi, jeg generelt er over-dressed. Du kan ikke bilde mig ind, at du aldrig har købt et par fede sneakers, som du, på trods af adskillige vabler, bliver ved med at gå i? Eller et par lidt for stramme jeans, fordi de får din røv til at se godt ud? Eller en push-up bh, der gør noget helt fantastisk for din kavalergang, men som gnaver eller maser dine bryster? Det kender jeg i hvert fald ikke mange, der kan sige sig fri for..

 

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]

 

Du vil (garanteret) også kunne lide