“Jeg er 35 år og har aldrig haft en kæreste“

”Hej Zoey, 

Jeg er 35 år og har aldrig haft en kæreste. Er der en til mig, eller skal jeg vente lidt endnu?

Venlig Hilsen 

Pernille”

 

Kære Pernille,

Tusind tak for dit spørgsmål.

De kort jeg fik til dig, var: 

Unity

Three of Air

Kortene fortæller mig, at der er nogle gamle ar på din sjæl, som har brug for at blive helet før, at der vil dukke en dejlig kæreste op til dig. Det er vigtigt, at du mærker efter, hvad der ’trigger’ dig i andre relationer, og hvad du ikke bryder dig om. Der er nemlig en god chance for, at du selv indeholder disse kvaliteter. Det vil gavne dig meget at få løst op for de ting, som der gjorde dig ked af det, ensom og usikker i barndommen.

Der ligger noget, som har brug for at blive healet, og det kan du kun gøre ved at kigge på det med kærlighed og accept. Det handler også om, at det vil være godt for dig, at få tilgivet dig selv. Du er ikke som alle andre, og det er okay. Jo før du kan se gaven i det, jo hurtigere vil du kunne begynde at se dig selv som en gave til dine medmennesker og til din kommende kæreste.

Kortene fortæller desuden også, at det vil være godt for dig at komme lidt mere ud og gerne blandt ligesindede mennesker. Det vil være godt for dig, at give dig i kast med noget du elsker, og noget du er passioneret omkring. Jo mere du kan være i den følelse, og jo mere passion du mærker, jo hurtigere vil du kunne tiltrække en kæreste.

Så ja, du må vente lidt endnu. Men den gode nyhed er, at du kan tiltrække en partner hurtigere, ved at tilgive dig selv, acceptere fortiden og få brugt dine evner og udlevet dine passioner.

Varme hilsner

Zoey Adrianna 

Zoeys brevkasse

Zoey Adrianna er 31 år, bosat i København og arbejder til dagligt med den spirituelle verden som clairvoyant og englekortlæser.

Når hun ikke er på arbejde, nørder hun yoga, meditation og læser spirituelle bøger. Men selvom meget af tiden går med clairvoyance, karma og krystaller, så er hun bestemt ikke for fin til at skifte Buddha ud med bandeord og byture engang imellem.  

Læs mere om Zoey her