Jeg fik de allerflotteste bambivipper, og du kan også

Hvilken kvinde drømmer ikke om lange flotte vipper? Jeg gjorde i hvert fald. Nu har jeg aldrig været hende med meget korte vipper, men derfor ville jeg alligevel gerne se, om jeg kunne få mine til at blive længere. Og det kunne jeg!

Hvordan gjorde jeg?

Jeg brugte serummet M2 Beauté Eyelash Activating Serum i cirka 12 uger. M2 er et serum, der får vipperne til at vokse hurtigere.

Det ligner en mascara, men i stedet for en børste har den en lille pensel. Penslen bruger du nærmest som en eyeliner, og serummet er helt gennemsigtigt, så du kan også bruge det i dagtimerne.

For mit vedkommende brugte jeg troligt serummet hver aften, inden jeg skulle i seng. Det er meget nemt, selvom jeg et par enkelte gange fik en klat i øjnene – det vil jeg ikke anbefale, for det svider altså big time.  


 

Resultatet

Og som du kan se på resultatet nedenunder, er der altså sket lidt med mine vipper. Jeg beklager de forskellige farvenuancer, men det er mine øjne på alle billederne. Det sidste billede er taget i sollys.

  • Det første billede er, fra før jeg startede.
  • Den andet billede er efter 4 uger.
  • Det tredje billede er efter 7 uger.
  • Det fjerde billede er 10 uger med en del mascara.
  • Det sidste billede er efter 12 uger med en lille smule mascara.

Det tog altså noget tid, før resultaterne kom, og jeg oplevede især, at det var nogle enkelte vipper, der stak af, mens andre ikke reagerede. Men langsomt kunne jeg se, at jeg fik tættere vipper. De blev tykkere. Og til sidst blev de alle sammen længere og længere.

Som en ekstra bonus blev mine vipper faktisk også mere mørke, og det passede mine blondinevipper rigtig fint!

Vil jeg anbefale det?

Serummet koster omkring 1000 kroner, og selvom det er en dyr omgang, er det meget drøjt. Efter 12 uger har jeg stadig en del tilbage. Derudover skulle resultatet også holde i nogle måneder efter.

Hvis du er på jagt efter længere vipper, vil jeg altså klart anbefale dig M2.  

Mariannes mumlerier

Marianne er Womans kommercielle redaktør. Hun mumler en smule, men hun ved, hvad hun vil. Marianne er ikke bange for at kaste sig ud i nye ting og siger sjældent nej. Og her vil du kunne læse lidt om alt det, Marianne siger ja til.

 

Du vil (garanteret) også kunne lide