Jeg vil gerne opsige mit medlemskab i singleklubben

Jeg er skidetræt af at sidde i sofaen med en bøtte Nutella i hånden og Netflix kørende på skærmen, mens jeg prøver at overbevise mig selv om, at mit eget selskab er så fantastisk. Tænk, jeg kan helt selv vælge, om jeg vil se De Unge Mødre eller Desperate Housewifes uden at skulle tage hensyn til nogle andre. Men sandheden er, at jeg langt hellere vil være indlagt til en omgang Terminator (eller hvad mænd nu ellers ser), hvis bare det var i en andens arme.

Jeg synes ellers virkelig, jeg har forsøgt. Utallige swipes og charms på hhv. Tinder og Happn. Og jo jo, de virker da, apps’ene. For alle andre end mig. De tre veninder, jeg har præsenteret for disse apps, har alle fundet kærligheden derinde. Mens jeg i skrivende stund lige i ramme alvor er blevet inviteret over på en Mokaï. Mr. Romantic himself.

Finder jeg Mr. Right i Netto?

Jeg har ikke tal på, hvor mange søndage jeg håbefuldt har swipet på Tinder. I håb om at Mr. Right dukkede op. Og antallet af overfladiske samtaler, jeg så efterfølgende har haft, er nok dobbelt så stort. Men altså, hvor skal man lede? Dukker han bare på magisk vis op i Netto, og stopper mig på vej ud af butikken, fordi han bare må have mit nummer, og så lever vi lykkeligt til vores dages ende? Hvor finder I andre dem? Pardon my French, men det er fandme svært at blive ved med at tro, at han eller anden dag kommer ridende på den hvide hest. Ja, eller, i det hele taget bare dukker op. Så til min fremtidige kæreste: Gider du ikke godt komme frem nu? Det er altså ikke sjovt længere.

Det virker lidt som om, at alle andre render rundt og er fuldt optaget af deres fantastiske kærlighed. Men så er der da i det mindste ikke nogle, der lægger mærke til mit pinligt stigende forbrug af Nutella.

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]