Johnny Depp
Johnny Depp

Johnny er den venligste filmstjerne

Hr. Depp er den bedste til at give autografer og være rar mod fans

17. maj 2006

Det kan være svært at være så verdenskendt, at paparazzi-fotografer og fans altid hænger i en lind strøm efter en, og det er bestemt ikke alle stjerner, der håndterer deres berømmelse lige godt. Derfor har det amerikanske Autograph Collectors magazine (ja, der findes faktisk et blad specielt til autograf-fans!) kåret de kändisser, der er bedst til at give autografer - og dem der er værst.

Årets ubetingede vinder er skønne Johnny Depp - han skriver nemlig glad og gerne autografer, og gør det oven i købet med et smil, beretter Steve Cyrkin, chefredaktør for bladet:

- Mange stjerner bliver dårlige til at skrive autografer, når de bliver berømte, men ikke Depp. Han har endda skrevet autografer for horderne i lufthavnen, mens han bærer bagage, siger han.

På andenpladsen over de mest venlige stjerner kommer skønne George Clooney.

- Han joker, når han skriver autografen, og gør grin med hvordan han ser ud på det billede, han skal skrive autografen på, fortæller Steve.

Den absolut værste autograf-skriver i Hollywood er Cameron Diaz.

- Det kan godt være, at Cameron Diaz er en talentfuld skuespillerinde, men hun er en forfærdelig autograf-skriver. I stedet for bare at sige nej til at skrive en autograf, belærer hun folk om, hvor dumme autografer er, siger Steve.

Det er 14. gang Autograph Collectors Magazine lister de bedste og værste autograf-skrivere i Hollywood - og anden gang i træk, at Johnny Depp vinder æren som den venligste og mest beredvillige autograf-skriver.