Juledekorationer
Lav din egen juledekoration med pynt fra skovbunden.© Instagram: @madogblomster, @nicolaibergmann_dk

7 flotte juledekorationer, du kan lade dig inspirere af, når du skal lave en selv

Vi er vilde med nummer 3, som er lyserød!

1. november 2021 af Camilla Stubbe

Julen nærmer sig med hastige skridt, og snart er det tid til at finde al din fine julepynt frem igen. Er du den kreative type, betyder det måske også, at du skal i gang med at lave de årlige, flotte juledekorationer.

Vi foreslår, at du straks køber en klump ler og et smukt lys, og så begiver dig ud i haven eller skoven, så du kan samle en masse flot pynt til din juledekoration. Det kan eksempelvis være lidt mos, nogle grene med gran, en kogle eller andre fine blade, du kan finde ude i det kolde vintervejr. 

Pynt til juldekorationer
Tag i skoven, og find en masse pynt til din hjemmelavede juledekoration.© Getty Images

Lav en juledekoration til en, du holder af

Det kan være, du skal lave en juledekoration til din mor, din søster eller din veninde, som kan pynte i deres hjem i hele decembermåned. Du kan for eksempel lave en med et kalenderlys, et farvet bloklys eller måske en med små stearinlys.

Mulighederne er mange, og derfor har vi samlet syv vildt flotte juledekorationer, som du kan lade dig inspirere af, inden du laver en selv.

1. En juledekoration med grankogler

Wauw! Vi er vilde med juledekorationer, hvor du virkelig får en fornemmelse af den natur, hvor al pyntet er fundet henne.

2. Juledekorationen med tørret hørkrans

Enkel og vildt pæn juledekoration. Det er da en virkelig god idé at sætte dit kalenderlys på en flot, tørret krans!

3. En lyserød bombe af en juledekoration

Hvis der er en ting, vi elsker lige så højt som jul, så er det farven lyserød! Og hvad er så bedre end en juledekoration med fine lyserøde blomster?

4. Stilren med en kobberfarvet naturkrans

En juledekoration med tørrede blade i den flotteste kobberfarve kombineret med et hvidt bloklys, er virkelig en smuk og stilren juledekoration!

5. En smuk, traditionel og rød juledekoration

Hvis julen var en farve ville vi vædde på, at den var rød! En god idé med et fad fyldt med flotte, røde julekugler i glas sammen med et bloklys i farven... Ja, selvfølgelig rød!

6. En gennemført lilla juledekoration

Vi kender helt sikkert alle sammen en, som vil blive rigtig glad for sådan en flot juledekoration. Det er virkelig gennemført med det lilla lys og blomster i samme nuance!

7. Juledekorationen med masser af pynt

Der er virkelig ikke sparet på pynten på denne juledekoration. Hvis vi kan lave så flot en dekoration, beholder vi den højst sandsynligt selv!

Juledekorationer og pynt i lange baner

Kan du få for meget julepynt? Nej! Så mens du er i det kreative hjørne og sammensætter din helt egen hjemmelavede juledekoration, kan du måske også lave dit eget julepynt. 

Og hvis du så alligvel mener, at du ikke har plads til flere kravlenisser eller juledekorationer i vindueskarmen, så kan du stadig være kreativ og i stedet klippe-klistre nogle fine julekort. Vi er sikre på, at det vil give en masse plus på kontoen hos dine forældre eller bedsteforældre, hvis der ligger et hjemmelavet julekort i deres postkasse, eller hvis du giver dem en juledekoration med et hjemmelavet kort til. 

Vi mener dog stadig, at du aldrig kan få for mange juledekorationer eller -pynt, selvom din kæreste eller roomies måske mener noget andet... 

Hjemmelavet julepynt
I stedet for en juledekoration kan du lave dine egne julekort til familie og venner.© Getty Images

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide