Kate Moss
Kate Moss

Kate Moss forfulgt af en sexgal

Han er farlig - og vild med stilikonet

15. november 2005

Næppe er Kate Moss sluppet for en Pete, før en Pete dukker op i hendes liv - den nye Pete er dog knap så velkommen i topmodellens liv som eks-kæresten Pete Doherty. Han er nemlig en stalker.

Manden, der har udset sig Kate Moss som sit livs kærlighed, er den 41-årige journalist Pete Braunstein. Og han er bestemt ikke nogen rar mand at have i hælene: Han er nemlig for tiden på flugt fra politiet, fordi de mistænker ham for at have overfaldet en tidligere kollega. Pete klædte sig ud som en brandmand og sprængte et par røgbomber for at få adgang til kvindens lejlighed. Her gav han hende bind for øjnene og bandt hende, før han klædte hende af og misbrugte hende seksuelt i 13 timer.

Politiet mener, at Pete har begået overfaldet for at få sit navn i aviserne, så Kate ville lægge mærke til ham. Den gale journalist har nemlig været vild med stilikonet, siden hun i 1992 blev verdensberømt som Calvin Klein-model. To år senere skrev han i en artikel, at han var faldet håbløst for Kate, og selvom han havde forsøgt at tage en kold tyrker fra hende, var det ikke lykkes. I 2003 skrev han en artikel om at stalke Kate Moss.

Kate er for tiden i Barcelona, men Pete Braunstein har fået et pas for få dage siden, og politiet frygter, at han måske er på vej efter hende. Men ordensmagten mener dog, at han stadig er i New York.