Kate Moss
Kate Moss

Kate Moss smuglede stoffer

Og sniffede dem i Nelson Mandelas hus!

8. marts 2006

Det kan godt være, at supermodellen Kate Moss karriere er kommet tilbage på skinner, efter hendes lille kokain-snifnings-katastrofe, men noget tyder på, at kokain-affæren ikke er helt forbi. Historien om Kates stofmisbrug griber nemlig stadig om sig dag for dag. Nu hævder eks-venner i hvert fald, at stil-ikonet længe har haft problemer med stofferne - og det blandt andet har ført til, at hun har smuglet dem med sig på modeljobs overalt i verden.

Kates yndlings-stoffer var kokain i rå mængder, ecstacy og sovemidlet Rohypnol. Og hvordan fik hun så denne cocktail af stoffer med over grænserne? Jo, hun skjulte dem såmænd i et Faberge æg (et smykke-æg til en værdi af sølle 700.000 kroner - der er stil over hende!)

Gavin Maselle, en tidligere modelbooker og engang en af Kates nære venner, fortæller, at modellen under et besøg i Sydafrika i 1998 for at hædre Nelson Mandela, tog godt for sig af retterne - hun og kollegaen Naomi Campbell havde for eksempel bestilt hele 30 g kokain til en aftens forbrug! Og Kate nøjedes ikke med sniffe, når hun havde fri - næh, modellen sniffede blandt andet under en velgørenhedsfest i den daværende sydafrikanske præsidents hus og inden et velgørende Versace-modeshow, som hun skulle arbejde for ved samme lejlighed..

Mon de nye afsløringer betyder noget for Kates skrøbelige karriere? Sikkert er det i hvert fald, at Chanel som en af de eneste står ved deres fyring af Kate - de har nemlig fundet Kates afløser. Det bliver skuespillerinden Keira Knightley, for hun er både lækker og "uberørt af skandaler"!