Kate Moss
Kate Moss

Kate sælger kys for velgørenhed

Kysset kostede 660.000 kr og gik til - en kvinde

18. maj 2006

Velgørenhed er in blandt denne verdens kändisser - det er der vist ingen tvivl om! Der er snart sagt ikke den ting, stjernerne ikke har solgt for at give en skilling til denne verdens trængende: Keira Knightley har solgt sin Oscar-kjole og Colin Farrell har solgt en date med sig selv. Nu har Kate Moss så også doneret noget til velgørenhed - nemlig et kys!

Supermodellen solgte kysset på en velgørenheds-auktion til fordel for the Hoping Foundation - en organisation, der samler penge ind til palæstinensiske flygtningebørn. Den heldige vinder blev Storbritanniens fjerde rigeste mand, Philip Green, der måtte slippe knap 660.000 kroner for kysset. Og så gik det ikke engang til ham selv: Rigmanden gav nemlig kysset til Hugh Grants kæreste Jemima Khan, som lydig kyssede Kate i et minuts tid, mens stjerner som Sadie Frost, Jerry Hall og Jade Jagger så til.

Rygtet vil i øvrigt vide, at Brad Pitt og Angelina Jolie også lurer på at give (endnu) en skvæt til velgørenhed.Parret vil nemlig sælge rettighederne til et billede af deres førstfødte for hele 28,5 million kr! Pengene skal gå til UNICEF, og det smukke par har efter sigende valgt at gøre det på den måde, fordi alverdens paparazzier alligevel vil jagte dem efter billedet, og så var det bedre at sikre, at en god sag fik gavn af pengene.