Pete Doherty & Kate Moss
Pete Doherty & Kate Moss

Kate skal giftes med sin Pete

Brylluppet bliver uden de venner, der ikke bryder sig om Kates heroinmisbrugende mand 

11. juli 2005

I slutningen af januar i år blev det offentligt kendt, at supermodellen Kate Moss havde fundet sammen med Libertine-forsangeren og ballademageren Pete Doherty - notorisk kendt for sin forkærlighed for heroin og crack og med en fortid som pusher og trækkerdreng for Londons drag-queens! Næppe var ordet ude, før rygterne løb løbsk: Havde Pete friet? Skulle de to giftes? Eller var de i virkeligheden gået fra hinanden igen?

Her et halvt år efter ser det dog ud til, at parret stadig er sammen - og at brylluppet er en realitet. Rygtet vil nemlig vide, at de to skal giftes ved en stille ceremoni på fest-og-ferie-øen Ibiza allerede denne sommer.

Det er dog et bryllup med forhindringer - og en af de største forhindringer er såmænd gæstelisten. De to turtelduer vil nemlig ikke se venner, som ikke bifalder deres forhold. Kate har derfor ikke inviteret sine nære venner, designeren Sadie Frost, soap-skuespilleren Davinia Taylor og Noel Gallaghers eks-kone Meg Mathews, fordi de ser på Pete på en "overfladisk, fordømmende måde". Kate selv, derimod, elsker sin heroinmisbrugende kæreste, fordi han med stor klarhed har vist hende, hvor "falsk hendes liv var blevet".

Ikke desto mindre bliver brylluppet en stor ting - Kate har nemlig hyret den superberømte modefotograf Mario Testino til at tage parrets bryllupsbilleder.

- Normalt tager han hundredetusind-vis af pund for et portræt, men han giver Kate rabat, fordi han har arbejdet med ham så mange gange, siger en sladdervoren kilde.

- Kate er besat af Pete og vil have et sæt ultrasexede billeder.