Plus-size kropspositive kendisser i kampagne for Lane Bryant
© Lane Bryant

Kendiskvinder giver de vildeste comebacks på ondskabsfulde kommentarer

Og de gør det med en god portion humor og selvtillid

29. september 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Et helt fantastisk, stærkt og smukt kvindeteam er samlet i den nye fotokampagne for det amerikanske plus-size brand, Lane Bryant

Holdet i den positive kropskampagne består nemlig af intet mindre end Precious-stjernen, Gabourey Sidibe, modellerne Candice Huffine, Alessandra Garcia og Ashley Graham og hylemorsomme Danielle Brooks fra Orange Is The New Black – hvilket tyder på, at flere af Orange Is The New Black-stjernerne ikke kun er formidable skuespillerne, men også positive forbilleder for os alle – se selv 'Daya' flashe den del af sig selv på den røde løber, som hun er mest usikker over her.

Hadefulde kommentarer på internettet

I kampagnevideoen læser hver kvinde en ondskabsfuld kommentar op, som de har modtaget på internettet. Med humor og selvtillid giver kvinderne de vildeste comebacks på de sårende kommentarer, hvilket vi alle kan lære noget af! 

Lane Bryant ønsker med fotokampagnen at bevise, at man kan elske sig selv på trods af negative følelser eller kommentarer. Det står en række andre stærke kvinder også i front for, for eksempel Rachel Levin, der med sin stærke video udfordrer sin egen selvkritik, All Woman Projekt, som hylder den kvindelige selvtillid og den ærlige fotokampagne, Underneath We Are Women, som beviser, at ALLE kroppe er smukke

Se Lane Bryants helt unikke og humoristiske kampagnevideo med nogle af vores yndlingsforbilleder lige her – og husk på, hvor seje kvinderne er, hvis du på et tidspunkt selv modtager en hadefuld kommentar på internettet. 

Vil du følge med i, hvad Woman-redaktionen laver? Læs mere her