Greys Anatomy, Emily In Paris
Vidste du, at begge disse kvinder har kendte forældre?© STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX/Richard Cartwright/Getty Images

7 kendisser, du måske ikke vidste har berømte forældre

Det er næsten 100 procent sikkert, at du har sunget med på Emily fra Emily In Paris' fars sange!

21. januar 2022 af Ida Storm Frøslev Hansen

Tænte du: ‘Wow, det der kunne jeg gøre bedre’, da du så Emily In Paris, og skuespilleren Lily Collins skal spille overrasket over, at hendes franske kollegaer synes, det er nederen, hun ikke taler fransk? Eller tænker du nogensinde ‘hey, hvorfor er jeg ikke blevet den næste Medina?’, når du skråler med på Er Du Ensom ude i badet? Måske er svaret, at din mor Lone og far Per bare er helt almindelige mennesker, ligesom alle vi andre, og du ikke er udstyret med celebrity-forældre.

Det viser sig nemlig, at der er liiidt flere kendisser, end vi troede, der har berømte forældre! Vi har her fundet syv kendisser, der totalt stjæler spotlyset fra de berømte forældre, vi slet ikke anede, de havde! 

1. Sofia Richie, du kender fra The Kardashians, er datter af Lionel Richie, der har skrevet “Hello, is it me you're looking for?”

Kourtney Kardashians øjne blev ret store, da hendes eks-mand Scott hev den dengang kun 18-årige Sofia Richie med hjem for at lege stedmor til deres børn. Var du mon team Sofia eller ej?

Nå, men Sofia har en ret så kendt far: Nemlig selveste Lionel Richie! Hvis navnet ikke lige siger dig noget, kan vi afsløre, at du højst sandsynligt har sunget med på: “Aaaaall night long” eller “Hello, is it me you're looking for?”, når du har fået et par Små Blå indenbords. 

Udover den berømte far har Sofia også en ret berømt søster: Selveste Paris Hiltons BFF Nicole Richie, der er kendt for at... Ja... Være bedste veninder med Paris Hilton?

Sofia Richie kendt far
Sofia Richie har både en kendt far og søster.© Presley Ann / Stringer / Getty Images

2. Jessica Capshaw fra Greys Hvide Verden er steddatter til Steven Spielberg, der er berømt filminstruktør

Hvis du har set Greys Hvide Verden lige så meget, som vi har, savner du nok at se Arizona ræse rundt på gangene af Seattle Grace Mercy West Hospital. Arizona, du vil altid være i vores hjerter! 

I det virkelige liv (ja, undskyld for at rive dig ud af illusionen, men Greys er jo desværre ikke ægte... Kun drømmen om McDreamy) har Arizona, der rigtigt hedder Jessica, et meget tæt bånd til selveste Steven Spielberg! Hvis der ikke lige ringer en klokke, kan vi i flæng nævne: E.T., Indiana Jones, Jurassic Park og mange, mange flere, som han er manden bag – ret sejt. 

Jessica Capshaw Steven Spielberg
Her ses Jessica med sin mor og papfar, Steven Spielberg.© Barry King / Getty Images

3. Lily Rose Deep, der er berømt model, er datter af skuespilleren Johnny Depp

Hvis du er tosset med mode og følger med til de store modeuger, har du nok set Lily Rose Deeps ansigt før. Hun har nemlig gået modeshow for mega mange store modehuse og været på forsiden af alle mulige magasiner (dog ikke Woman! Øv for hende, hva'?). 

Men Lily har ikke sine smukke træk fra et tilfældigt sted. Nix, hendes far er nemlig selveste kaptajn Jack Sparrow! Eller okay, det er det ikke, men det er Johnny Depp! 

Johnny Depp har været ude i lidt af et stormvejr, og derfor kan vi forestille os, der ikke er helt fryd og gammen på hjemmefronten for tiden. Nogle gange er det ikke lutter lagkage at være kendisdatter.

Lily Depp Johnny Depp
Man må sige, at Lily har fået en god portion smukke gener fra sin far.© Kurt Krieger - Corbis / Getty Images

4. Lily Collins, der spiller Emily i Emily In Paris, er datter af musikeren Phil Collins, der blandt andet har lavet musik til Tarzan

"You'll beeee in my heart, yes you'll beeee in my heart” – vi tror ikke, det kan tælles på en million hænder, hvor mange gange vi har skrålet den, mens vi så Tarzan på VHS hjemme på vores forældres gulvtæppe. Men noget tyder på, at Lily Collins, om muligt har sunget den endnu mere end os. 

Vores elskede Emily, der i virkeligheden hedder Lily, har nemlig en far, der har lavet musikken til blandt andet Tarzan, og derfor må hun have hørt det nummer reeet så mange gange. Vi synes nok, der var noget ved efternavnet, der virkede bekendt! 

Lily Collins Phil Collins
Det er svært at tro, men Lily Collins har måske hørt mere Tarzan end os.© Todd Williamson / Stringer / Getty Images

5. Zoé Kravitz fra Big Little Lies er datter af Lisa Bonet, du måske kender fra High Fidelity

Please sig, vi ikke var de eneste, der troede disse to kvinder var en og samme person? Hvis du vidste, de var to, kommer det nok ikke bag på dig, at de er mor/datter for WOW, de ligner virkelig hinanden!

Zoé har generelt en ret berømt familie. Hendes far er Lenny Kravitz, der er musiker, og hendes eks-papfar er Jason Momoa, der spiller selveste Aquaman. Vi gad godt til fætter-kusine fest hjemme hos dem!

Kravitz datter og mor
Hvordan kan dette ikke være en og samme person? Det jo for vildt!© C Flanigan / Getty Images

6. Emma Roberts, du kender fra Scream Queen og We're the Millers, er niece til selveste Pretty Woman: Julia Roberts!

Okay, Emma Roberts har godt nok ikke super kendte forældre, men hendes faster er måske en af de absolut mest kendte skuespillerinder i verden: Nemlig selveste Julia Roberts!

Emma Roberts er virkelig dygtig og har haft nogle super seje roller i nogle af vores yndlingsfilm (så du den nye julefilm på Netflix Holidate? Der er hun SÅ god), men det giver ret godt mening, når hun har haft mulighed for at få træning af ingen ringere end vores allesammens Pretty Woman! Ret sejt, må vi bare sige. 

Emma Roberts Julia Roberts
Altså ikke fordi, der er noget galt med vores faster, men tænk at have Julia som faster!© Jeff Kravitz / Getty Images

7. Domhnall Gleeson, som du har set i About Time, er søn af selveste Mad Eye fra Harry Potter, Brendan Gleeson

Okay, hvor mange af os fældede en tåre, da vi så søde Tim, der fandt ud af, han kunne rejse i tiden, skulle giftes med sin kære Mary? Seriøst, den film er jo SÅ god, og ham, der spiller Tim er så sød. Men vidste du, at hans røde lokker kan spores tilbage til hans ret så kendte far?

Hans far er nemlig ingen anden end Mad Eye fra Harry Potter! Det er altså ikke kun de røde lokker, men også skuespiltalentet, Domhnall har arvet fra sin far Brendan.

Domhnall Gleeson og Mad Eye fra Harry Potter
Kan du genkende Mad Eye uden klappen?© Tommaso Boddi / Getty Images

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.