Woman
Woman

Madonna: Ilt er fantastisk

Stjernen sværger til oxygen-ansigtsmasker og indånding af ren ilt 

21. februar 2006

Så har Madonna anskaffet sig endnu en vidundermaskine til at holde sig ung, smuk og i topform. Denne gang drejer det sig som iltmaskiner - faktisk har Madonna købt hele to styks af slagsen, som hun har fået installeret i sine to hjem i England.

Popdivaen bruger først og fremmest maskinerne til at give hende selv oxygen-ansigtsbehandlinger - hun hævder, at det holder hendes hud porcelæns-agtig og fin. Men hun har også opdaget, at det hjælper hende at indånde den rene oxygen ? det får træthed og jet-lag til at fordampe som dug for solen.

- Det er fantastisk. Man lægger sig bare ned i 10 minutter og trækker vejret, siger stjernen.

Madonnas pr-dame bekræfter, at popdronningen er vild med ilt, og det er da i det mindste en sund behandling. Sidste måned pippede Madonnas venner nemlig op om, at den 47-årige megastjerne var så besat af træning, at hun satte sit helbred på spil - hun så i hvert fald både tynd og træt ud. Og faktum er det da også, at Madonna ud over ilt-behandlingerne, holder sig i topform med en træningsplan, der kan tage pusten fra de fleste: Hun træner yoga og pilates 2-3 timer hver dag, og derudover svømmer, vægttræner og cykler hun.