Mariah Carey
Mariah Carey

Mariah Carey får en make-over

Sangfuglen blev black-listet af modehusene, så nu får hun lidt hjælp udefra

19. maj 2005
Mariah Carey er berygtet for sin yderst... hmmm, sparsomme påklædning og har derfor aldrig været kendt som noget decideret stil-ikon. Men på det seneste har sladderpressen og - hvad værre er - de store modehuse været efter hende pga. hendes påklædning: Medierne nøjedes med at levere den brutale sandhed om frøkenens kluns, mens modehusene nægtede af låne sangfuglen tøj, fordi hun ikke helt bar tøjet, som de havde forestillet sig det; det så for småt ud eller forkert ud.

Så galt er det endda blevet, at hendes repræsentant, Marvet Britto, har taget sagen i egen hånd og har indfanget Vogues chefredaktør / stilguru nr. 1, Andre Leon Tally, til at gøre noget ved sagen.

- Jeg introducerede Mariah og Andre for to måneder siden, fordi Mariah havde brug for vejledning, siger den emsige repræsentant.

- Hun har en fantastisk stil, men hun gik alligevel ud i tøj som for eksempel afrevne shorts og tank toppe, fordi det var, hvad hendes gamle hold fortalte hende, at hun skulle gå i. Men Mariah har altid sagt, at hun ville elske at være under Andres vejledning og klogskab, og da jeg ringede til ham, var han begejstret og sagde: "Det ville være mig en ære".

Tja, hvem ved - kan Mariah blive det nye mode-forbillede?