Kvinde med akne og hudproblemer
© iStock

Med sine ærlige billeder beviser denne seje kvinde, at akne IKKE er noget at skamme sig over

Ingen er perfekte – og det behøver vi heller ikke at være

4. januar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Akne er en helt almindelig hudlidelse, som rammer næsten alle unge tidligt i puberteten. Det skriver Netdoktor. Ofte forsvinder den urene hud i takt med, at teenagehormonerne aftager, men for nogle plager akne dem helt op til 40-års alderen. 

Det er et tabu, som kan være svært at bryde, men ligesom disse otte vanvittigt seje, kropspositive kvinder, der beviser, at alle kroppe er skønne og denne Instagramprofil, der viser, hvor smukke strækmærker er, beviser Hailey Wait fra Colorado nu også, at akne HELLER IKKE er noget, du skal skamme dig over.

Sej kvinde bryder tabuet om akne

Hvis du selv kæmper med akne, oplever du måske, at du kan få helt ondt i maven af at skulle gå ud i frygt for, hvad andre vil tænke om din urene hud. Det kender 17-årige Hailey alt til, men i stedet for at skjule sin akne, viser hun den nu ærligt frem på sin Instagramprofil. Det gør hun for at sætte fokus på sit ganske særlige (og utroligt vigtige) budskab: “Husk, at akne ikke gør dig grim. Men det gør et hjerte fyldt med had.”

Ingen er perfekte – og det behøver vi heller

Hailey skriver til et af sine billeder, at efter sin egen ærlighed omkring sin akne har mange af hendes følgere svaret igen ved at dele deres historier om hudproblemer. Hun har simpelthen skabt et fællesskab og et forum, hvor vi for det første lærer, at vi ALDRIG er alene og for det andet kan lære hinanden – og os selv – at ingen af os er “perfekte” – men at vi heller ikke behøver være perfekte for at blive elsket og accepteret. 

Se nogle af Haileys smukke selfies herunder. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.