irriterende ting ved at flyve
Flymad bliver bare aldrig din livret. © Getty Images

11 (mega) irriterende ting ved at flyve, som du helt sikkert kender

Du er altid i en kamp mod sidemanden om armlænet imellem jer... Hvorfor er der også kun ET armlæn?!

6. februar 2023 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Det er fuldstændig umuligt at sidde komfortabelt i et flysæde med meget lidt benplads og med en nakkestøtte, der sidder alt for højt. Du i hvert fald garanteret hold i nakken ved ankomst. 

2. Du kan aldrig slappe helt af, før flyet rent faktisk er oppe i luften. Så kan det nemlig hverken blive forsinket eller aflyst mere... Puha. 

3. Flymad bliver bare aldrig din livret. En omgang ris og kylling uden salt føles hurtigt som et stykke Sahara i halsen. 

4. Du føler dig utrolig uheldig, når du (igen) får en plads lige ud til flyvingen, så alt, du kan se ud af vinduet, er en stor hvid plade. Øv altså.  

5. Det føles som en lille skilsmisse, når du bliver splittet fra dem, du skal rejse med, og I ikke skal sidde sammen. Så skal du jo sidde ved siden af fremmede! Åh nej... 

6. Du er meget bekymret for din lille baby – og med baby mener vi selvfølgelig din kuffert, som indeholder ALT det nødvendige til din tur. Derfor er det også en ren katastrofe, hvis ikke den kommer frem! 

7. Du er altid i en kamp mod sidemanden om armlænet imellem jer. Hvorfor er der også kun ET armlæn?!

8. Dit hjerte hopper helt op i halsen, hver gang I flyver gennem turbulens. Den følelse vænner du dig aldrig til. 

9. Det er bare så akavet, når der er kø til flytoilettet, og du skal stå på gangen blandt alle de andre passegerer og vente. Så alle kan se, at DU skal på toilettet. 

10. Der er altid minimum en grædende baby ombord på flyet. Men du forstår jo godt det lille pus. Du har også ofte lyst til at græde på sådan en tur. 

11. Der er absolut intet at lave i lufthavnen, når flyet er forsinket. Det er det sted, hvor du keder dig allermest!