“Min veninde har et godt øje til min (hemmelige) flirt”

Det lugter lidt af et trekantsdrama

1. maj 2016 af Kathrine Priergaard Lund

En læser, der lever i åbent forhold med sin kæreste, flirter med en mand, hendes veninde har fået et godt øje til. Hvem skal hun gøre glad? Skal hun følge sit hjerte og se mere til flirten, eller skal hun lade sin singleveninde give flirten et skud?

Du kan se ‘Pink-lady-1987s’ dilemma herunder eller give din mening til emnet her.

“Jeg har et dilemma, jeg gerne vil have jeres syn på. Jeg er i et åbent forhold med min kæreste gennem 8 år. Sidste weekend var vi til fest, hvor jeg begyndte at flirte med en fyr, som jeg har mødt et par gange før. Der er meget få mennesker, der ved at jeg er i åbent forhold, og fyren blev meget interesseret, da jeg åbnede op og fortalte ham det. Tingene udviklede sig til kys imellem os, og vi har skrevet sammen lige siden festen. Vi har aftalt, at vi skal have fundet en dag og ses inden for de næste par uger...

LÆS OGSÅ “FUCK! Min venindes forlovede har følelser for mig”  

Nu står jeg i den situation, at nogle af vores fælles venner har fået den ide, at fyren ville være et perfekt match til min bedste veninde. De har begge været singler i et stykke tid og ønsker begge en kæreste. Derfor synes vennerne, at jeg i samarbejde med dem skal sætte dem op på en date.

Vennerne som har fået denne fikse ide, kender ikke til min flirt med fyren og kender heller ikke til den aftale, der er mellem mig og min kæreste. Jeg har ikke lyst til at fortælle dem om det, da min kæreste og jeg før har mødt mange fordomme omkring aftalen, når vi har fortalt om den.

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ PANIK! Læserne afslører deres mest hårrejsende fobier

 

Min veninde er meget skrøbelig og ret jaloux anlagt. Jeg ved, at hvis jeg udvikler min flirt til fyren, og hun finder ud af det, så vil hun ikke røre ham med en ildtang, fordi hun er bange for at blive sammenlignet med mig konstant.

Hun kender godt til min aftale med kæresten, men hun har meget svært ved at forholde sig til det, og derfor holder jeg gerne kæft over for hende omkring, hvem jeg er sammen med og hvornår.

Dilemmaet: 

Jeg står nu dilemmaet, om jeg skal trække mig for min venindes kærlighedsliv, eller om jeg bare skal sige ‘bare ærligt’ og fortsætte som planlagt? 

Jeg har ikke ville nævne noget over for min veninde, da der ikke er nogen grund til at begynde at sætte hendes håb op (hun er ret desperat for at få en kæreste) og jeg har ikke rigtigt snakket med fyren om det heller, da jeg synes, det er ret kompliceret at skrive over SMS. Hvad ville I gøre her?”

Pink-lady-1987

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ “Min kæreste siger, at jeg skal tabe mig!”

“Jeg synes, du skal holde dig på afstand og finde ud af, om din veninde og ham fyren overhovedet vil blive hooked op. Det er jo ikke sikkert, at din veninde er interesseret i en date med fyren (og omvendt), så jeg vil mene, at du må se an, om de kunne finde på at tage på en date sammen. Hvis de vælger ikke at gøre det, skal du jo ikke holde dig tilbage over for ham fyren.”

TN

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ Hvad kan du forvente, når du og din kæreste holder pause?