Model mobber kvinde i fitnesscentret med størrelsen på hendes krop

Hendes snap har udløst en bølge af raseri

15. juli 2016 af Maria Denise Christoffersen

Den 29-årige playboymodel Dani Mathers er blevet genstand for vrede fra kvinder og mænd over hele verden, efter at hun har lagt et billede ud på Snapchat, hvor hun gør grin med en kvinde i sit lokale fitnesscenters omklædningsrum. 

På billedet ses en nøgen kvinde, som tilsyneladende ikke aner, at hun bliver fotograferet. Sammen med en selfie, skriver Dani Mathers: “If I can’t unsee this then you can’t either!”

Lægges for had online

Playboymodellen blev sidste år udråbt til Playmate of the year og har tusindvis af følgere på de sociale medier. Mange af de følgere er nu gået til tasterne for at vise deres utilfredshed med modellens måde at udstille en anden kvinde på. 

Undskyld til alle kvinder

Dani Mathers har undskyldt på sin twitterprofil og siger, at snapchatbeskeden var en del af en privat udveksling. Playboymodellen skriver blandt andet: 

“There are no words to describe how deeply sorry I am for hurting and offending you all. Women make my world go around, I respect women, I surround myself with women and I completely understand the magnitude of this post. Please please please know how upset I am with myself and take my word that this won’t happen again...”

Men den undskyldning ser hendes følgere og kritikere ikke ud til at godtage, og twitterbrugere skriver nu, at hun bør politianmeldes for at krænke den nøgne kvindes privatliv.