Når søndagens reality bliver til mere end underholdning

Søndag er for mig ofte en dag som går med studier og reality programmer, og søndagen igår var ingen forskel.
Klokken blev 22.00 og TLC viser “I am Cait”. Da jeg er lidt bagud på mine Kardashian/Jenner realityshows sætter jeg mig ned og ser det for være reality-opdateret.
Showet omhandler Bruce Jenners forvandling, og hvordan hans familie og bekendte håndterer forvandlingen, men noget i programmet rørte mig og fik mig I virkeligheden til at sætte spørgsmålstegn til, hvad vi anser som at være individualisternes tid idag.
Flere transseksuelle dør på grund af deres forskellighed fra, hvad der betegnes som “normal”, og samfundet idag skulle forestille sig at kunne håndtere dette, men er “jeg”-samfundet i dag blevet mere snæversynet, da det hele handler om en selv? Kan vi håndtere transeksuelle og andre, som skiller sig ud fra normerne?

Søndagens reality show satte i hvert fald flere tanker igang, end jeg regnet med, og det er det værd at kigge med og reflektere over, hvem er man, og hvordan man selv ser på det med at være anderledes, end hvad normen måske tillader.

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]