Hund ligger under tæppe i en seng
Er det din hunds tur til at nyde det søde hotelliv? © Getty Images

Nu kan dit kæledyr blive hotelanmelder – og som ejer kan du komme med på eventyret

Skal din rejselystne hund have et nyt job?

30. september 2020

Lad dit kæledyr forkæle dig med et hotelophold. Lyder det ikke bare som den ultimative drøm? Det synes vi i hvert fald (selvom det også virker lidt spøjst). Men nu er det rent faktisk en mulighed for dig, der har et rejselystent kæledyr. 

Hotels.com er nemlig gået i gang med et nyt og anderledes projekt, der har til formål at finde kæledyr, der kan anmelde verdens bedste dyrevenlige hoteller. Formålet er at sikre, at hotellerne er helt i top – og hvem er bedre til at bedømme det end netop dyrene selv? 

Et eventyr for dig og dit kæledyr

Har du en hund, kat, kælegris, kanin eller et andet kæledyr, kan du tilmelde det og være så heldig at vinde ti gratis overnatninger til jer begge. Godt nok er kæledyret stjernen, men du kommer med som personlig tjener. Det er da ikke så galt! 

Ifølge Hotels.com er de eneste krav, at dyret skal have smag for hotellivet, have masser af personlighed og kunne passe ind på et hotelværelse (undskyld, heste. Måske næste gang). 

Øget seperationsangst blandt kæledyrsejere

Årsagen til det nye initiativ er, at mange kæledyrsejere oplever øget stress ved tanken om at efterlade dyrene derhjemme under fremtidens ferier. 

Undersøgelser viser, at denne ændring er sket under corona-pandemien, hvor vi alle har været ekstra meget sammen med vores firbende venner. Og nu er efterspørgslen efter dyrevenlige hoteller pludselig steget med over 300 procent inden for et år. Det er altså et ret vildt tal.

Har du lyst til at tilmelde din pelsklædte ven som kæledyrsanmelder og få muligheden for at vinde en gratis rejse, kan du læse mere om konkurrencen her.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.