Kvinder | Rejse | Intrepid Travel
© Intrepid Travel

Nu kan du komme på en rejse KUN for kvinder – og samtidig lære om kvinder af kvinder

Girlpower!

6. april 2018 af Amalie Kjær Boel

Hvordan lyder det med en rejse, der for alvor inspirerer til female empowerment? Nu kan du komme med på ekspeditioner, som alle guides af kvindelige turledere, og hvor kun kvinder kan deltage på rejserne. 

Det er Intrepid Travel, som giver kvindelige rejsende over hele verden mulighed for at få et minde for livet og en endnu dybere forståelse for de mellemøstlige kvinder og deres hverdag. Det gør de med deres nye serie Women's Expeditions, hvor turen går til Jordan, Iran eller Marokko. 

Find sparegrisen frem, og pak kufferten 

På de nye rejser til os kvinder kan du vælge enten at tage til Marokko, Jordan eller Iran. Hvis du stadig er på SU eller gerne vil spare, er det pricey, men hvis du derimod har en masse pengene liggende, som bare venter på at blive brugt på noget fantastisk, så har du her tre gode bud på, hvad du kan bruge dem på:

1. Tag et tyrkisk bad i Marokko

På denne rejse kommer du til at besøge byen Marrakech, som er en af de største byer i landet. Her vil du blive budt indenfor hos nogle private familier, opleve lokale kvinder samles om det traditionelle tæppevævning, se den frodige Bougmez dal og deltage i det traditionelle, tyrkiske bad, Hammam, med de lokale, marokkanske kvinder. Ja, det er noget af et minde, du ville kunne få sammen med din søster eller veninde! 

Priserne er fra 5600 kroner, og du kan læse mere om rejsen her.

2. Sov en nat i Jordans ørken 

Denne rejse varer otte dage, og her vil du eksempelvis tilbringe en nat i Wadi Rum Ørken og blive oplært af beduinske kvinder i traditionel henna-kunst. Derudover vil du opleve, hvordan Kohl har været brugt i tusinde år – og ikke bare som et skønhedsprodukt – men faktisk til at beskytte øjnene for vilde ørkenvinde. Til sidst vil du tilbringe en eftermiddag på en af strandene ved Det Døde Hav, der er forbeholdt kvinder. Kan det være en mulig sommerferie for dig?

Priserne er fra 11300 kroner, og du kan læse mere om rejsen her

3. Tag til yoga med de lokale kvinder i Iran

På denne rejse kan du få lov til at få et kig ind i en iransk skønhedssalon, gå gennem parker (kun) for kvinder, tage til en yogatime med lokale kvinder, blive præsenteret for det nomadiske liv af en kvindelig vært under et privat ophold hos Qashqai-folket, møde unge, kvindelige entreprenører og lære at mestre fortrolige opskrifter. Det er selvfølgelig en af de pricey rejser, men du kan jo overveje, om det er det værd og eventuelt det tjekke ud, hvis du alligevel skal holde et sabbatår

Priserne er fra 18100 kroner, og du kan læse mere om rejsen her

Kvinder | Rejse | Selfie | Intrepid Travel
© Intrepid Travel

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide