Ny app handler kun om selfies

Begrænser du dine selfies på Instagram og Facebook, fordi du frygter, andre synes, du er for meget? Så prøv BRAG

28. februar 2015 af Marianne Fischer

Nu er det slut med at være beskeden og ydmyg! Er du typen, der ærgrer dig over, at du smider en semi-lækker selfie op den ene dag, men ikke kan gøre det igen dagen efter - selvom du har en af de dage, hvor du får selv Beyoncé til at ligne en slatten klud? Så grib din telefon, og download BRAG omgående.

Appen udvisker nemlig alle regler om etikette og jantelov. Som navnet afslører, er det herinde, du kan give den max. gas på blærefronten - uden at andre synes, du er for meget.   

Hvad er BRAG? 

På mange måder fungerer BRAG som alle andre sociale netværk, hvor dine billeder er i fokus. Upload din selfie via din camera roll, eller brug timeren på appens kamera, og vælg et af de 15 flotte filtre, som appen stiller til rådighed. Bagefter 'bragger' du billedet, og så er du i gang.


 

Forskellen på BRAG og eksempelvis Instagram er bare, at alle på appen er mindst lige så vilde med selfies som dig. Derfor: Jo mere aktiv og blæret du er, desto bedre!

Når du uploader et billede på BRAG, bliver det ikke smasket op i hovedet på dine følgere som på Instagram. Derimod bliver dit billede vist i en fotostrøm-collage af andre brugeres billeder.

Hvorfor skal du hente appen?

Hvis du har lyst til at flirte mere med sociale medier og uploade lækre billeder af dig selv eller dit skønne liv flere gange om dagen, så er der ingen, der stopper dig på BRAG. I princippet kan du selvfølgelig også gøre det samme på Facebook og Instagram, men lad os være ærlige - så bliver du meget hurtigt opfattet som den der irriterende type.

Husk, som med alt andet bliver Brag sjovere, hvis dine venner også er derinde.

Hvordan får du appen?

Brag er gratis og kan downloades til Iphone.