Ny funktion fortæller dig, når du kan tjene penge på dine køb

Med denne browser extension går du aldrig mere glip af penge, du kunne have haft.

24. juni 2019

Der findes efterhånden så mange rabatkoder, særtilbud og kuponer til diverse webshops, at det kan være svært at holde styr på, hvor og hvornår du kan spare penge. Det vil cashback sitet Eovendo nu lave om på. De har nemlig udviklet en ny så kaldt browser extension til Chrome og Safari, så du altid får en påmindelse, når du handler hos en af deres mere end 350 webshop-partnere, hvor du kan få penge tilbage for dit køb.

Cashback – kort fortalt

Vi har tidligere skrevet en artikel om cashback sitet Eovendo, der kort fortalt er en virksomhed, der har specielle aftaler med hundredvis af webshops. Hver gang du handler i disse netbutikker via Eovendo, får Eovendo en procentdel af fortjenesten fra butikken. Eovendo betaler derefter nogle af de penge videre til dig som tak for samarbejdet. Kort fortalt tjener du altså penge på at shoppe. Det er fuldstændig legitimt, og så koster det dig ikke en øre at være med. 

Eovendo samarbejder blandt andet med Ellos, Hunkemöller, Sinnerup og mange flere
Eovendo samarbejder blandt andet med Ellos, Hunkemöller, Sinnerup og mange flere

Browser extension – så du aldrig glemmer

Der går nok ikke længe, fra du læser denne artikel og har meldt dig til hos Eovendo, til du glemmer alt om cashback-konceptet og de forskellige webshop-aftaler. Men det gør ikke noget. Handler du online fra din computer kan du nemlig downloade en så kaldt browser extension fra Eovendo. Når denne er downloadet, vil du automatisk få en lille notifikation i højre hjørne, hver gang du er inde på en webshop, hvor du kan få penge tilbage for dit køb. Så glemmer du aldrig mere gøre brug af cashback-aftalen og det er dermed slut med at snyde dig selv for penge, du kunne have haft.

Kom godt i gang – trin for trin

Trin 1: Tilmeld dig som bruger hos Eovendo her.

Trin 2: På din computer: Download din browser extension til Chrome eller Safari.

Trin 3: Bliv mindet om, når du kan tjene penge og følg instrukserne i notifikationen.

Trin 4: Shop løs og vent på din cashback, der bliver sat direkte ind på din konto.

Læs mere fra samme kategori