Woman special magasin
© Woman

Stor særudgave af Woman om tabuer – find fejlen og vind en rejse!

I en særudgave om tabuer tør vi selvfølgelig også godt selv at bryde tabuet og indrømme: Vi har lavet en kæmpe fejl!

9. oktober 2019 af Maria Rothmar

Så er endnu en særudgave af Woman landet på en butikshylde nær dig! Her har vi samlet alt det bedste, vi nogensinde har skrevet i Woman om hemmeligheder og tabuer.

Du kan blandt andet få guiden til 10 skønhedstabuer, læse om Sofie, der var sugardater, læse om alle de pinlige ting, du bestemt ikke er alene om at gøre, og så har vi også spurgt alle jer læsere om jeres største hemmeligheder – og det er ikke småting, der bliver afsløret.

Vind et rejsegavekort på 2000 kroner

Desværre har der også sneget sig en temmelig stor fejl med i denne udgave af Woman. Hvad det er, må du have fat i magasinet for at finde ud af. Og når du gør, kan du vinde et rejsegavekort på 2.000 kroner! Læs mere om konkurrencen og deltag HER.

Alt det – og meget, meget mere – får du i det nyeste Woman, som du kan købe for 59,95 kroner. Du får også et Costume-magasin med i købet, så du er klar til at glemme efterårskulden og bare synke ned i et sofahjørne med en snack, noget varmt at drikke og to fantastiske magasiner. Og hvem ved, måske planlægge en lille rejse, hvis du spotter fejlen og vinder gavekortet?

Afsted til kiosken med dig – bladet er på hylderne nu!

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.