Ønskeliste
Ved du ikke, hvad der skal på din ønskeliste? Hjælpen er på vej!© Getty Images, Kaffekompagniet.com, Hifiklubben.dk, Imerco.dk, Urvaerket.dk, Bog-ide.dk, Thecozysheep.dk

Hvad skal du ønske dig til jul? Her er 30 ting i alle prisklasser, du kan sætte på ønskesedlen

Der er både gaver til din søster på SU – og til din moster, der lige har vundet i lotto

10. december 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Er kagedåsen fyldt af pebernødder, er der julekalender på skærmen, og har du skruet godt og grundigt op for radiatoren? Det kan kun betyde en ting: JUL! Men er du typen, der, ligesom os, går i panik, når folk beder om en ønskeliste? Så er du havnet det rigtige sted, for i denne artikel viser vi dig 30 skønne ting i alle prisklasser, du kan smide på ønskelisten. 

Gaver til din ønskeliste for under 100 kroner

Der findes masser af skønne ting, du kan sætte på din ønskeliste, der koster under 100 kroner. Her får du et udsnit af skønne ting til under en hundrede lap.

1. Kropspleje gaveæske på ønskelisten

Er du vild med cremer, lotions og bodybutters? Så kan det være en idé at lede efter et lækkert gavesæt. De fås helt ned til under 100 kroner for et sæt, så vi synes faktisk, du får ret meget for pengene i sådan et sæt. 

På Matas har de en masse forskellige, men dette sæt med havtorn, tror vi dufter mega godt! Det koster cirka 80 kroner, og hvis du skal have sættet på din ønskeliste, kan du finde det her

Kropspleje på din ønskeliste
Skal dette kropspleje-sæt på din ønskeliste?© Matas.dk

2. Seje sokker

Lad os være ærlige: Alt for mange af os, går i de samme, gamle, udtraskede sokker, som vi brugte i 9. klasse. Julen er en perfekt anledning til at få opdateret din sokke-garderobe, og en mulighed for at få nogle seje, sjove og skøre sokker ind i skabet. 

De her fine sokker er fra Monki, og de koster 60 kroner. Du kan finde dem her, hvis de skal på din ønskeliste.

Seje sokker til din ønskeliste.
Seje sokker til din ønskeliste.© Monki.com

3. En malebog for voksne på din ønskeliste

Har du nogensinde malet i en malebog for voksne? Hvis ikke, kan vi sagtens anbefale det! Det er super afslappende, og vi vil love dig for, at det kan få selv de mest stressende tanker til at fordufte som dug for solen, mens du farvelægger de smukke mønstre.

Denne er fra Saxo, koster 40 kroner, og hvis du vil have den på din ønskeliste, kan du finde linket til malebogen her.

Malebog på din ønskeliste
Skal du have en malebog for voksne på din ønskeliste?© Saxo.com

4. Gavekort til en bager

Har du en sød tand? Eller elsker du bare et godt brød? Så kan du altså gøre livet lidt lækrere for dig selv ved at ønske dig et gavekort til din foretrukne bager. For bare 90 kroner kan du jo købe tonsvis af lækre bager-sager!

Du kan ønske dig et gavekort til for eksempel Lagkagehuset, der ligger rigtig mange forskellige steder i Danmark. Det kan du gøre online lige her

Bagergavekort på ønskelisten
Skal din ønskeliste gøres lidt mere lækker? Ønsk dig et gavekort til din bager!© Lagkagehuset.dk

5. Puslespil til ønskelisten

Blev du verdensmester i puslespilslægning, mens vi var i corona-lockdown? Så har vi den perfekte udfordring til dig: Verdens mindste puslespil! Dette puslespil er mikro lille, og det samme er brikkerne dertil. Det består af 234 brikker, der alle kun er omkring en centimeter store. Heldigvis følger der en pincet med! 

Puslespillet koster 69 kroner, og hvis det skal på din ønskeliste, kan du linke til siden her.

Puslespil på ønskelisten.
Helt perfekt på ønskelisten, for dig der er mester til puslespil.© Coolstuff.dk

6. Baskerhue på ønskelisten

“Det er en kooold tid, som vi lever i, alle går rundt og fryser”, som Kim Larsen sang, og derfor er det altså også vigtigt, du får noget varmt på ørerne! Vi kan anbefale denne fine hat, der både findes i rød og sort. 

Den koster 79 kroner på H&Ms hjemmeside, og hvis du skal have den på ønskelisten, kan du linke til hatten her

Hat på ønskelisten
Skal denne fine hat på din ønskeliste?© HM.com

Gaver til din ønskeliste for under 300 kroner

Hvis du er på udkig efter gaver i et middel prisleje, finder du her en masse fine gaver til under 300 kroner, som der kan ryge på din ønskeliste med det vuns. 

1. Fint undertøj på ønskelisten

Det er aldrig dårligt at få opgraderet det inderste lag, for er det ikke rigtigt, at du føler dig ENDNU mere hot, hot, hot, når du har fint undertøj på? Sådan har vi det i hvert fald! Vi ville selv elske, hvis denne prikkede sag fra Beck Söndergaard lå under træet i år – hvor pæn er den ikke lige?

Den koster 299 kroner, og du kan finde den på Magasins hjemmeside, her

Undertøj på ønskelisten
Simpelthen så flot en BH! Den ryger på ønskelisten med det samme.© Magasin.dk

2. En sjov bog

Jo, du læste rigtigt, bøger kan altså være ret grineren! Og hvis du skal overbevises om det, anbefaler vi dig, at du ønsker dig Anders Matthesens nye bog Livsstil er en livsstil. Som Anders selv siger: “Jeg siger ikke, at du ukritisk skal bruge denne bog som din eneste rettesnor i livet og tage alle mine sandheder for gode varer. Jeg SKRIVER det!”

Skal bogen på ønskelisten? Den koster 199,95 kroner, og du kan linke til den her.

Bog på ønskelisten
Sæt en sjov bog på ønskelisten – du fortryder det ikke!© Bog-ide.dk

3. Fødselssten på ønskelisten

Vidste du, at vi alle har en helt unik fødselssten? Fødselsstenen er en krystal, der passer til lige præcis den måned, du kom til verden. Du kan bruge den som en slags lykkeamulet eller bare som et fint pyntende smykke.

House of Vincent har lavet de smukkeste vedhæng med fødselssten. Find din sten her, og se om det er en, du skal have på din ønskeliste. Et vedhæng med din fødselssten koster 295 kroner.

Fødselssten på ønskelisten
Hvor flotte er de ikke lige?© Houseofvincent.com

4. Lækre hjemmesko

Det er ikke kun ørene og fingrene, der skal have lidt ekstra uld for at holde sig varme i vintermånederne – det er også dine små fusser! Et par lækre hjemmesko er altid fedt, og disse fra thecozysheep.dk ser så vamsede ud.

De koster 249 kroner, og hvis de skal på ønskelisten, kan du finde dem her

Hjemmesko på ønskelisten
Disse futter ryger på vores ønskeliste med det samme.© Thecozysheep.dk

5. Et flot håndklæde til ønskelisten

Når vi kigger ud af ruden, skriger det ikke ligefrem sol, sommer og strandhåndklæde, men før vi ved af det, skal vi igen have fundet bikinien, solbrillerne og det gode håndklæde frem fra gemmerne. Vi ved ikke, om det er os, der er ved at blive gamle, eller hvad der lige sker, men vi er altså begyndt at sætte pris på et lækkert håndklæde! Hvis du leder efter et, der både er flot og lækkert at røre ved, kan vi anbefale det danske mærke Algan. 

Dette håndklæde koster 250 kroner, og du kan finde det her

Håndklæde på din ønskeliste
Et styks lækkert håndklæde på ønskelisten? Ja tak!© Algan.dk

6. En laptop-stander på ønskelisten

De fleste af os har de seneste år fundet ud af, hvor vigtigt det er at have et godt hjemmekontor. For ikke at radbrække din nakke og ryg, når du sidder med opgaverne derhjemme, kan det være en god idé at ønske sig en stander til din computer. 

Standeren her koster 179,95 kroner, og hvis den skal på listen, kan du linke til siden her

Laptopstander på din ønskeliste
Sådan en stander er altså smart, når du skal arbejde hjemme.© Mytrendyphone.dk

Gaver til din ønskeliste for under 500 kroner

Vi skruer en tak op for budgettet og kigger nu på gaver til under 500 kroner – mon nogle af disse fine sager må få plads på din ønskeseddel? 

1. En Goodiebox på ønskelisten

Er du en vaskeægte beauty-nørd? Så kender du måske allerede til Goodiebox? Hvis ikke, synes vi helt klart, du snyder dig selv for nogle ret så lækre ting og sager. En god måde at få kendskab til dem på, er ved at smække dem på ønskelisten. I år har de sammensat en kæmpe lækker box, hvor du både får lækre hudpleje ting fra blandt andet Origins og Hair Lust!

Du kan se hele indholdet af boxen her. Den koster 499 kroner. 

Goodiebox på din ønskeliste.
Denne box står helt i toppen af vores ønskeliste.© Goodiebox.dk

2. En fin skjorte

Skjorter er bare godt til alt: Et par jeans, en fin nederdel, indenunder en kjole, ALT! Derfor kan det også være super lækkert, at have lidt forskellige, fine skjorter at skifte med. Denne fra Boii er med store pufærmer og i stoffet bæk og bølge. Vi krydser fingre for, at en af vores pakker er bløde i år!

Skjorten koster 350 kroner, og hvis den skal på din ønskeliste, kan du linke til den lige her

Skjorte på ønskeliste
Simpelthen så flot en skjorte. Skal den også på din ønskeliste?© Boii.dk

3. En termokande til ønskelisten

Ligger du og kører mange kilometer på de danske landeveje? Eller har du suuuper lange dage på læsesalen? Uanset hvad, fortjener du at drikke din kaffe varm, og der kan en god termokande altså være en god ven i nøden!

Denne termokande har dobbeltlag vakuum isolering (lyder vildt), så den må være super god. Den koster 349 kroner, og du kan finde den her

Termokande på ønskelisten
Alle fortjener en god termokande!© korsholm.dk

4. Sportstøj på ønskelisten

Skal outfittet til fitten opdateres? Så er det da noget lækkert sportstøj, der skal på din ønskeliste! Planet Nusa er et dansk mærke, der kun bruger genanvendte materialer til deres sportstøj, og så er mærket skabt af to kvinder – kæmpe girlpower!

Denne sportsbh koster 450 kroner, og du kan finde den her

Sportstøj på ønskelisten.
Denne flotte sag skal 100% på vores ønskeliste.© Planetnusa.com

5. Smukke øreringe på ønskelisten

Se lige hvor flotte de her øreringe fra Maanesten er! Generelt findes der så mange smukke smykker, og det er en virkelig dejlig gave, for du kan have dine smykker evigt og altid, hvis du passer godt på dem. 

Disse øreringe koster 400 kroner, og du kan finde dem på Maanestens hjemmeside her

Smykker på ønskelisten
Skal disse flotte smykker på din ønskeliste? De skal i hvert fald på vores.© Maanesten.dk

6. Spa-dag

Hvis du gerne vil have nogle dejlige oplevelser med de mennesker, du holder af, kan det også være en rigtig god idé at ønske sig oplevelser. Du kan for eksempel ønske dig en tur i spa. 

Hos Lübker, der ligger i midtjylland, kan du få dig en skøn spa-dag for 350 kroner. Find linket til det her. Der findes massevis af skønne spa-oplevelser i Danmark, og sikkert også en tæt på hvor du bor. 

En tur i spa på din ønskeliste.
En tur i spa kan altid indfinde sig på vores ønskeliste.© Truestory.dk

Gaver til din ønskeliste for under 1000 kroner

Vi skruer endnu engang op for budgettet, og vi begynder altså at komme i den pebrede ende. Her er seks dejlige gaver, der alle koster under 1000 kroner. 

1. Aktivitetsuret FitBit på ønskelisten

Der er altså bare noget sjovt over at kunne følge med i, hvor mange skridt du har taget, hvad din puls var under træning, få dine beskeder direkte på uret og så videre. Dette FitBit holder strøm i op til fem dage, og kan tilmed vække dig med en blid, vibrerende alarm. Luksus!

Hvis du skal have uret på ønskelisten, skal du linke til det her. Det koster 799 kroner. 

FitBit på din ønskeliste.
Et FitBit er et ret fedt ur, du kan sætte på din ønskeliste. © Power.dk

2. En helt særlig overnatning

Hvis du skal prøve noget nyt og spændende, kan det være, du skal ønske dig en overnatning i denne helt særlige tipi! Den svæver, er lavet af gennemsigtigt plast og er helt ude midt i skoven – vildt. Du kommer altså HELT tæt på naturen med en overnatning her!

Overnatningen koster 695 kroner, og du kan sætte dette link ind på din ønskeliste. 

Overnatning på ønskelisten
En særlig overnatning på ønskelisten? Så skal du ønske dig en nat i tipien.© Owayy.dk

3. Super seje sneakers

Vi føler os altid super fresh og fly, når vi lufter vores seje, nye sneakers, og derfor er sneakers også nærmest obligatoriske på vores ønskeliste. 

Disse seje sneakers fra Asics koster 850 kroner. Hvis du skal ønske dig dem, kan du finde dem på Rezetstore her

Sneakers på ønskelisten.
Der er næsten altid et sæt sneakers at finde på vores ønskeliste. © Rezetstore.dk

4. En kaffemaskine på ønskelisten

Mmmh – hvad er bedre, end en varm kop kaffe om morgenen? Intet, hvis du spørger os. Hvis du er af samme overbevisning, kan det være, der skal en kaffemaskine på ønskelisten?

Denne maskine koster 699 kroner, og hvis den skal på ønskelisten, kan du finde den her

Kaffe på ønskelisten
Kaffe på ønskelisten? Ja tak. © Kaffekompagniet.com

5. En parfume på ønskelisten

En god parfume er altid at finde på vores badeværelseshylde, men de dufter der, kan altså godt koste knaster! Derfor elsker vi, at julen er en oplagt tid for at ønske sig en ny. Ønsk dig din favorit parfume, eller vær' lidt vovet og ønsk dig en ny duft – uuuh!

Denne Zarkoperfume dufter sååå godt! Den koster 799,95 kroner, og du kan skrive på ønskelisten, at den kan købes i jeres lokale Matas. Hvis der ikke er en Matas, hvor I bor, kan den også findes online, her

Parfume på ønskelisten.
En lækker parfume du kan smide på ønskelisten.© Matas.dk

6. En ansigtsbehandling på ønskelisten

Har du nogensinde fået en ansigtsbehandling? Hvis ikke, synes vi 100 procent, du skal sætte en på din ønskeliste nu! Ja ja, og også hvis du har fået en før. Det er seriøst så lækkert, og vi VED, du har fortjent det. 

Find din lokale kosmetiker og læs om behandlingerne og priserne på hans eller hendes hjemmeside. 

Ansigtsbehandling på ønskelisten
Sæt en lækker ansigtsbehandling på din ønskeliste – du har fortjent det!© Getty Images

Gaver til din ønskeliste for over 1000 kroner

Hvis din kusine har vundet i Lotto, eller din rige onkel ikke aner, hvordan han skal komme af med alle sine penge, er det disse ønsker, du skal sende til dem! Vi er nemlig havnet i den ret så pebrede ende af ønskelisten. 

1. En Hövding cykelhjelm

Måske har du før set de sjove kraver i cykeltrafikken. Hövding er en ret smart cykelhjelm, der ikke ødelægger frisuren, og kun pustes op, hvis du rent faktisk er ved at køre galt. 

Hjelmen koster 2699 kroner, og du kan linke til den her, hvis den skal på ønskelisten. 

Cykelhjelm på ønskelisten
Skal denne smarte hjelm på din ønskeliste?© Magasin.dk

2. Røremaskine på ønskelisten

Er du en lille køkkenfe? Eller vil bare gerne oppe dit surdejs-game? Så er det en røremaskine, der skal i toppen af ønskelisten. Vi ELSKER denne af helt åbenlyse grunde: Den er lyserød!

Den koster hele 3499 kroner hos Imerco. Linket er her, hvis du skal have den på ønskelisten. 

Røremaskine på ønskelisten
En lyserød røremaskine? På ønskelisten med den!© Imerco.dk

3. Et smukt spejl

Trænger dit spejlbillede til en opgradering? Nemt! Et nyt spejl er løsningen! Dette spejl synes vi er mega flot, og vi er sikre på, at det vil pynte i enhver gang eller ethvert soveværelse.

Spejlet koster 2199 kroner, og du kan finde det her, hvis det skal på ønskelisten. 

Spejl på ønskelisten.
Et smukt spejl, der helt klart skal på vores ønskeliste. © Moodings.dk

4. Et armbåndsur på ønskelisten

Hold øje med tiden med stil! Dette vildt flotte ur fra Calvin Klein er ikke ligefrem gratis, men det er bare så flot, og det får helt sikkert en plads på vores ønskeliste. 

Uret koster 1115 kroner, og hvis det også skal på din ønskeliste, kan du finde det lige her

Ur ønskeliste
Et ur til ønskelisten.© Urvaerket.dk

5. En elegant pladespiller til ønskelisten

Hvis du er vild med musik (og lad os være ærlig, hvem er ikke det?), synes vi, du skal gøre dig selv den tjeneste at opgradere dit musikudstyr, så enhver lytteoplevelse er en lækker, skøn, vellydende lytteoplevelse. Med en pladespiller får du en helt unik lyd, og så ser den jo bare smadder smart ud i hjemmet, ikke? 

Denne pladespiller koster 1499 kroner, og hvis det er lige præcis dén, der skal på listen, kan du finde den her

Pladespiller på ønskelisten
Pladespiller på ønskelisten? Tjek!© Hifiklubben.dk

6. Dr. Martens støvler

Godt fodtøj kan godt koste lidt knaster, og det må vi sige er tilfældet med Dr. Martens sko. Det er dog en super flot støvle, som du går virkelig godt i, og så er kvaliteten bare tip-top-fjong. 

Hvis de fine støvler skal på ønskelisten, kan du finde dem her. De koster 1689 kroner. 

Dr. Martens støvler på ønskelisten
Skal der Dr. Martens støvler på din ønskeliste?© Aboutyou.dk

En alternativ ønskeliste

Har du ikke lyst til at ønske dig materialistiske ting? Det kan der være mange grunde til: Måske har du alt, du kunne drømme om, måske vil du gerne sende klimaet en ekstra tanke denne jul, eller måske orker du bare ikke gaveræset. 

Hvis du alligevel skal ønske dig noget, kan du for eksempel ønske dig penge til nødhjælpsorganisationer. Der findes organisationer, der støtter alt muligt, så ligemeget om du har et bankende hjerte for hungersnød, dyrevelfærd eller noget helt tredje, er der helt sikkert en forening, du kan støtte. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide