Woman
Woman

Oprah er den mest magtfulde kändis

Men Johnny Depp og pigerne fra Desperate Housewives er også flot placeret på listen

17. juni 2005

Oprah Winfrey er måske ikke den kändis, der optræder mest her på Woman Jubii eller i sladdermedierne generelt for den sags skyld. Men alligevel har Forbes magazine kåret hende som den mest magtfulde kändis i verden lige nu. Bladet, der vurderer stjernernes magt en gang om året, er kommet til konklusionen efter at have vurderet 100 udvalgte stjerner på deres magt, deres løn og hvor ofte de er i medierne.

Nr. 2 på listen over de magtfulde berømtheder blev golfspilleren Tiger Woods, og nr. 3 gik til sidste års topscorer, skuespilleren og Passion of the Christ-instruktøren Mel Gibson. Med på top 10 er også Tom Cruise, Johnny Depp og Madonna.

For første gang nogen sinde optræder hele slænget hit-tvserien Desperate Housewives også på listen ? de fik en flot 25. plads på den prestigefyldte liste. Til gengæld er de tidligere Venner-skuespillere røget noget ud i kulden. Courtney Cox og Lisa Kudrow blevet sparket helt af listen, men Jennifer Aniston, der var på toppen i 2003, blev dog på listen i år, om end på en beskeden 37. plads. Ak ja, man kan hurtigt ryge ned af berømmelsen høje tinder...

Her er listens top 10:

1. Oprah Winfrey
2. Tiger Woods
3. Mel Gibson
4. George Lucas
5. Shaquille O'Neal (basketball-spiller)
6. Steven Spielberg
7. Johnny Depp
8. Madonna
9. Sir Elton John
10. Tom Cruise

Læs mere: