Dascha Polanco, Daya fra Orange Is The New Black
© Netflix

Orange Is The New Black-stjerne flasher den del af sig selv, hun er mest usikker over

Og så gør hun det endda på den røde løber

21. september 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

En kropspositiv-vibe ses (heldigvis) mange steder på nettet, hvor stærke og ærlige kvinder tør stå op for sig selv. Det har vi blandt andet set i All Woman Projekt, hvor kvinders forskellighed hyldes, og i den unikke fotokampagne, Underneath We Are Women, som beviser at ALLE kroppe er smukke.

Nu deltager den smukke skuespiller Dascha Polaco på det seje kvindehold, der med stor respekt for dem selv, står i front mod internettets bodyshaming. 

Fra kvindefange til rollemodel

Orange Is The New Black har i den grad vundet vores hjerter med de meget karakteristiske kvindefanger Piper, Crazy-Eyes, Big Boo (som faktisk også er med i Venner!) og alle de andre i Litchfield-fængslet. Nu bliver en af vores yndlingsskuespillere også én af vores helt store rollemodeller, når hun på bedste girlpowermanér træder ind på den røde løber. 

Dascha Polanco, bedre kendt som den gravide Daya i Orange Is The New Black, overrasker os nemlig på den røde løber ved New York Fashion Week. Her ønskede den smukke skuespiller at vise de dele af sin krop, som hun er mest usikker på, og derfor bar hun en bodystocking, og viste stolt sine kurver og lår frem.

Kropspositivist all the way

Selvom det egentlig var Daschas stylist, som synes hun skulle vise sine smukke lår frem på den røde løber, har OITNB-stjernen tidligere bevist, at hun er en meget kropspositiv kvinde. Hun har nemlig blandt andet udtalt til Vogue, at hun ikke forstår, hvorfor mange designere ikke laver tøj i hendes størrelse.

Udover at Dascha er en fantastisk skuespiller for vores serieelskende hjerter, forguder vi hende endnu mere nu for at være et forbillede for os alle og vise sig selv for verden, præcis som hun er.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her