På den nye datingapp Halloooo møder singler hinanden ansigt til ansigt

Efter to minutter skal du vurdere, om han er ‘loveable’

1. december 2015 af Marianne Fischer

I dag bliver den nye datingapp Halloooo lanceret, og det betyder, at det er slut med at gemme sig bag polerede profilbilleder og selfies. 

Er du træt af hurtige matches, upersonlige kommentarer og mænd, der ikke helt lever op til det, de har skrevet på deres datingprofil? Så er Halloooo måske noget for dig. Men du kan ikke bare læne dig tilbage, for på den nye datingapp møder brugerne nemlig hinanden på kamera – in real time.

Læs også: '9 typer du møder på Tinder´

Halloooo... en helt ny måde at mødes på

Til forskel fra Tinder, Bumble, Happn og Teazr, hvor brugerne kan matche uden nødvendigvis at handle på det, tvinger Halloooo altså brugerne til at mødes ansigt til ansigt. Se også Womans Marianne teste 'Tinder. Folkene bag appen har skabt Halloooo ud fra ønsket om at skabe ægte og ærlige relationer. For de mener ikke, at det er muligt at finde sin eneste ene ved at swipe i bussen. Det kræver nærvær og tilstedeværelse, og det er det, Halloooo handler om.

”Vi tror på, at når mennesker sætter sig ned ansigt til ansigt på Halloooo, skabes de bedste forudsætninger for at lære hinanden at kende som vi er, inden den første date i det virkelige liv, ” siger manden bag Halloooo, Peter Balstrup.

Sådan fungerer Hallooo
- Optag en 10 sekunders video af dig selv, eller snap et billede
- Tryk ‘Let s Talk’, når du finder den, du ønsker at tale med
- I får nu to minutter sammen ansigt til ansigt over kamera

Hvis I begge vælger at trykke på ‘Loveable’ inden for de første to minutter, kan I tale, så længe I har lyst og/eller arrangere at mødes igen.

Download Halloooo gratis i App Store, og bliv logget automatisk ind via din Facebook-konto. Med Halloooo behøver du ikke at oprette en længere personlig profil, og når du lukker appen, er du usynlig.

 Appen findes i Appstore, og indtil videre er det gratis at prøve Halloooo. Se videopræsentationen her.