Parfumer fra 00'erne
Helt ærligt: Havde du også alle tre parfumer? © Billigparfume.dk, Fragrantica.com

10 parfumer, vi alle havde i 00'erne

Hvor mange af parfumerne har du haft?

28. oktober 2021 af Camilla Stubbe

Havde du også en større parfumesamling på dit teenageværelse i 00'erne? Så har du helt sikkert haft flere af disse 10 parfumer. Vi følte os SÅ smukke og seje, når vi havde tømt en halv flaske parfume udover os selv, inden vi skulle i skole. 

Vi skulle jo gerne dufte mere og bedre end alle de andre piger i klassen – selvom vi havde de helt samme parfumer. Stakkels vores klasselærer... 

1. Britney Spears, Curious

Denne flotte parfume var en af de første i vores helt store samling. Vi skulle absolut eje alt, der havde med Britney at gøre! Og helt ærligt, hvad var bedre end at sprøjte sig 200 gange med denne parfume, samtidig med at vi så musikvideoen til Toxic i Boogie-tv?

Parfume: Britney Spears, Curious
Vi kunne ikke udtale navnet på parfumen, men elskede alt ved den!© Billigparfume.dk

2. Jlo, Glow

En parfume af ingen andre end Jenny From The Block. Da denne udkom, var den simpelthen nødt til at indgå i vores samling! Senere udgav Jlo flere varianter af parfumen, og alle flaskerne havde en lille smykke-tingeling på flasken, som vi kunne sætte i toppen af vores super seje Nokia-mobil. What's not to like? 

Parfume: Jlo, Glow
© Fragrantica.com

3. So...? Kiss me

Udover den fantastiske Date-parfume, var vi virkelig vilde med denne her, som også kom i mange forskellige varianter til mange forskellige anledninger. Men denne her var seriøst den bedste, og den lå som fast inventar i vores taske, så vi hurtigt kunne forny duften – ærlig talt, så holdte den jo ikke så længe.

Parfume: So...? Kiss me
Lavede du også røde kyssemunde på dit spejl, som på indpakningen til denne parfume?© Fragrantica.com

4. Paris Hilton, Paris Hilton

Vi kunne ikke undgå at have et lille girl-crush på Paris Hilton, da vi var teenagere. Hun var så smuk og sej, så da hun lavede en parfume, stod den med det samme først på ønskelisten. Den måtte vi bare eje – so hot!

Parfume: Paris Hilton
Selvfølgelig hedder Paris Hiltons parfume: Paris Hilton!© Fragrantica.com

5. Miss Sixty, Miss Sixty

Ikke nok med at vi SKULLE have de (ret så dyre) Miss Sixty-bukser med de ikoniske syninger på baglommerne – så skulle vi selvfølgelig også have parfumen! Vi følte os ekstra seje, når kunne flashe parfumen i omklædningsrummet til idræt.

Parfume: Miss Sixty
Miss Sixty-bukser og Miss Sixty-parfume var en vild kombi!© Fragrantica.com

6. Marc Jacobs, Daisy

Wauw! Denne her parfume tog os med storm med sit flotte udseende. Margueritterne på toppen var SÅ flotte og matchede jo alle vores margueritssmykker! Og så duftede den jo lige så godt, som den ser ud. Den var helt klart på vores ønskeseddel tilbage i 2007!

Parfume: Marc Jacobs, Daisy
Vi forelskede os totalt i de flotte blomster på toppen af parfumen!© Fragrantica.com

7. DKNY, Be Delicious

En parfume, der både ligner og dufter af æble? Det var åbentbart lige, hvad vi gik og manglede tilbage i 00'erne. Vi kunne tydeligt genkende duften, hvis vores veninde i 8. klasse også havde parfumen. Og det var bare et must i vores – efterhånden kæmpe – parfumesamling!

Parfume: DKNY, Be Delicious
Den ligner et æble og smager som et æble? Så bliver det ikke bedre!© Fragrantica.com

8. Britney Spears, Fantasy

En parfume som har farven pink OG er lavet af vores største idol – nemlig selveste Britney Spears! Det var bare vejen direkte til vores bankende teenagehjerte, som jo ellers var pænt reserveret til Mikkel fra B-klassen. Indrøm det bare: Vi elskede alle Fantasy!

Parfume: Britney Spears, Fantasy
Britney Spears forstod altså bare det der med at lave gode og flotte parfumer!© Billigparfume.dk

9. Beyonce, Heat

Selvom vi allerede havde diverse kendis-parfumer, var det svært ikke at blive vild med Beyonces parfume, når vi var SÅ vilde med hende. At sprøjte sig med denne, mens CD-anlægget spillede Crazy In Love, var altså goals, da vi var teenagere.

Parfume: Beyonce Heat
Var Beyonces parfume Heat også et hit, da du var teenager?© Fragrantica.com

10. Cacharel, Amor Amor

Denne parfume var ikke bare dødromantisk, men også en liiiille smule voksen ved siden af de mange andre parfumer på sminkebordet – og vi elskede det. Vi håbede altid i smug, at ham den søde fra klassen ville dufte os på lang afstand og blive smaskforelsket i os!

Parfume: Amor Amor
Alle drengene ville jo blive forelsket i os, når vi havde Amor Amor på!© Fragrantica.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide