Chippendales
Vi savler allerede over, hvor frækt det her ser ud.© ICO Concerts

Pivfrække Chippendales kommer til Danmark igen, og du kan sikre dig en billet

Skal du og veninderne med til uartigt stripshow?

28. september 2018 af Michelle Andersen

Den pivfrækkede og helt utrolig sexede mandestrip-gruppe Chippendales har lige smidt kludene foran tusindvis af begejstrede kvinder i Valby Hallen i København. Showet bød på spændstige fyre smurt ind i olie, iturevne t-shirts, masser af bar hud og uartige dancemoves. Er du ked af, at du ikke var med? Så er der godt nyt! 

Chippendales kommer til Danmark i 2019

Det lader til, at de letpåklædte mænd er mindst lige så begejstrede for det danske kvindepublikum, som de danske kvinder er for dem. Den legendariske stripgruppe har nemlig allerede meldt ud, at de vender tilbage til Danmark igen i 2019 med et nyt show, der helt sikkert får det til at kilde alle de rigtige steder. 

I mere end 30 år har Chippendales sunget og strippet sig ind i millioner af kvindehjerter verden over med deres utrolig veltrimmede kroppe og pivfrække bevægelser. De uartige fyre ved om nogen, hvordan de skal få temperaturen i salen til at stige til bristepunktet. Lyder det som noget, du (og veninderne) ikke må gå glip af? Så skal du skynde dig at købe billetter. 

Billetsalget er åbent

Showet går under navnet Let's Misbehave, og det kommer til at foregå i Falconer Salen i København 18. september 2019. Selvom det umiddelbart føles, som om der er en evighed til, så skal du altså allerede nu slå til, hvis du vil have fingrene i en billet eller flere – de plejer nemlig at blive revet væk. Du kan købe dine billetter til showet her.  

Når du har sikret dig dine billetter, er der ikke andet for end at glæde sig til en storslået aften, som du sikkert sent vil glemme. Og så kan du forsøde ventetiden med den her røvfrække video, hvor de sexede strippere giver dig en forsmag på, hvad du kan forvente af showet næste år.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.