Brad Pitt
Brad Pitt

Så er Brad Pitt blevet skilt

Og hans og Jennifer Anistons hus er på markedet

4. oktober 2005

I søndags skete det endelig: Hollywoods ubetingede mest celebre par, Brad Pitt og Jennifer Aniston, er officielt blevet skilt. Dagen var nok noget mere trist for Jennifer end for Brad - selvom hun ifølge vedholdende rygter har haft lidt kørende med sine kolleger, Vince Vaughn og Geoff Stults, er hun ikke nået helt så langt efter bruddet som sin eks-mand. Han er nemlig for længst flyttet sammen med Angelina Jolie, han optræder jævnligt som papfar for hendes to adoptiv-børn, Maddox og Zahara, og faktisk venter alle, at det kun er et spørgsmål om tid, før han offentligt bekendtgør deres kærlighed og måske endda gifter sig med Angelina, nu da hans skilsmisse er gået igennem.

Forholdet til Jennifer tynger ham dog stadig - i hvert fald forsøgte han for nyligt at ringe til sin eks-kone og undskylde den smerte, han havde påført hende, ved at date Angelina. Jennifer var imidlertid ikke åben for undskyldninger; hun smed bare røret på. Og Brad har også måtte lide den tort, at hans mor ikke vil møde Angelina og hendes børn endnu. Hun er nemlig tæt knyttet til Jennifer og taler jævnligt med hende, så da Brad for nylig foreslog, at han introducerede moderen og Angelina, sagde hun bare, at det var hun slet ikke klar til endnu.

Samtidig med, at parrets skilsmisse bliver officiel, er deres tidligere hjem også blevet sat til salg. For sølle 28 millioner dollars - 175 millioner kroner - kan du erhverve dig Brads og Jennifers hus i Beverly Hills. Huset indeholder blandt andet en privat biograf, et galleri, mahogni gulve og et køkken i rustrit stål.

Du vil (garanteret) også kunne lide