Kvinde i pool
© iStock

Sådan bliver du ekstra sprød til bikinisæsonen helt uden at træne eller spise broccoli

Der er god garanti for, at aftenerne bliver meget sjovere nu!

19. marts 2018 af Amalie Kjær Boel

Foråret og sommeren er endelig på vej, og det betyder, at vi forhåbentlig snart kan smutte i de farverige kjoler med bare ben og lade solen varme vores blege kroppe. Hvis du ikke er fan af det der motion, men derimod stor tilhænger af alkohol, så har du altså vundet jackpotten i dag!

Drik vin for at tabe dig

En undersøgelse fra Washington State Universitet viser nemlig, at det er muligt at smide det ekstra på sidebenet ved blot at drikke vin! Du tænker, at det måske lyder for godt til at være sandt? Næ nej! Der er en polyfenol (som oversat til dansk er en gruppe af antioxidanter) kaldet for resveratrol i rødvin. Denne antioxidant er virkeligt god for din krop. Den kan angiveligt endda være med til at hindre kræft og hjertekarsygdomme.

Vi siger skål

Undersøgelsen viser, at resveratrol i rødvinen ændrer det hvide fedt til beige fedt, hvilket er ret godt! Og du undrer dig måske over, hvorfor beige er bedre end hvidt? Beige fedt hjælper nemlig med at holde din krop i balance og forhindrer fedme.  

Så afmeld du bare dit fitnessabonnement, og skriv dig op til alle de rødvinkonkurrencer, du kan finde. Og ellers kan du snildt lige købe en flaske rødvin med hjem efter arbejde og drikke et glas eller to, inden du går i seng. Og det samme kan du gøre i morgen. I overmorgen. Og dagen efter i overmorgen. Vi siger skååål! 

Og nu når du er igang, så kan du også lige snildt nå at lære 6 nemme hacks, du ikke kan leve uden, hvis du også elsker viiiiin.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.