“Sådan lærte jeg at få orgasme og nyde sex for min egen skyld”

Sexbrevkasse | Theresa Kirkby
© Theresa Kirkby

Kære læser..

Der var engang, hvor jeg var overbevist om, at jeg ikke kunne få orgasme, fordi jeg aldrig havde fået en. Men derfor elskede jeg sex alligevel. Ikke så meget, fordi jeg nød at mærke, hvad jeg mærkede. Nej, mere fordi jeg blev tændt af at gøre min kæreste tændt. Jeg følte mig fræk og begæret og min selvsikkerhed voksede i takt med mine porno-moves. Mhmm.. han ville ha' mig, og han elskede min krop. Sex kom (sørgeligt nok) derfor til at handle mere om min partner, end det kom til at handle om mig.

Mit manglende selvværd

For selvom jeg havde en kæmpe krone af selvsikkerhed, manglede mit fundament af selvværd. Jeg var fx ikke særlig vild med at få slikket fisse, da jeg ikke brød mig om at være i "seksuelt-nydelses-fokus" - for jeg kunne jo ikke "komme". Nej, jeg ville meget hellere sutte lidt på hans pik – det var jeg jo så god til.

Heldigvis har jeg altid været meget filosofisk tænkende og efter at blive inspireret af en bog jeg læste på daværende tidspunkt, begyndte jeg at tænke mere over mit eget værd. Kunne det nu være rigtigt, at JEG ikke kunne få orgasme, når "alle" andre kunne? Hvad betød det for min egen selvforståelse, at jeg havde sex for at føle mig begæret? Tankerne begyndte at fylde mere og mere, og det var ud fra dem, at min "Mission Masturbation" blev sat i gang - for nu skulle jeg kræft edme give mig selv orgasmer! Jeg fik krampe i hænderne, min klitoris blev nærmest øm, men det lykkedes mig at stønne ud i en dejlig kombinationsorgasme efter 2 timers vagina-kamp med min lyserøde dildo. Øvelse gør mester, og efter en kort, men træningsrig stund, kunne jeg få mig selv til at komme på 5 minutter.

Sex begyndte at handle om mig

Jeg oplevede at mit seksuelle selvværd steg i takt med, at jeg lærte mig selv og min krop at kende. Sex begyndte at handle mere om mig, om intimitet, om nydelse, om nærvær, om samvær end om at tilfredstille min partner. Og hold kæft hvilken forskel det har gjort for hele min selvforståelse og mit selvværd.

Jeg tror mange af os går rundt med tanker vi ikke kan formulere, følelser vi ikke forstår og spørgsmål vi ikke kender svarene til i forhold til vores seksualitet, parforhold og selvopfattelse.

Heldigvis er jeg lidt af en sex- og personlig udviklings nørd med en rygsæk af erfaring, hvilket gør mig en god veninde at spørge til råds. Og så er jeg ovenikøbet også uddannet sexolog.

Du skal være så hjertens velkommen, og jeg vil svare på alle dine spørgsmål, problemer og tanker så godt jeg kan.

Varme smil fra Theresa Johanne

 

sss
Sexbrevkasse

Jeg hedder Theresa Johanne Kirkby og er en ung og frisindet sexolog, hvis passion for åbenhed gør mig i stand til at nedbryde sociale og seksuelle tabuer. Til daglig læser jeg til kropsterapeut ved siden af mit arbejde som sexolog/terapeut.

Her i sexbrevkassen deler jeg gode råd og tips i form af ekspertviden såvel som personlige erfaringer og besvarer bedst muligt dine spørgsmål vedrørende sex, kærlighed og intimitet. Jeg er ikke bange for at snakke højt og dele af egne seksuelle erfaringer og følelser, så forvent et ærligt og jordnært svar – et svar, som vi alle kan forstå.

Det er ikke længere muligt at indsende spørgsmål til Sexbrevkassen, men har du lyst til at vide mere om mig eller mit arbejde, er du velkommen til at kontakte mig på min hjemmeside www.Theresajohanne.com eller på min Facebook.