© Getty Images

Sådan tjener du penge på at shoppe dine favorit-brands

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok!

13. maj 2019 af Benjamin Native Studio for Eovendo

Det er nemt og hurtigt at shoppe tøj, sko og skønhed online - og der er så meget godt at vælge imellem! Det kan dog blive bedre endnu, for et koncept, der endnu ikke har vundet indpas i Danmark gør det muligt for dig at få en procentdel af det beløb, du bruger på online shopping direkte ind på din konto, når du har købt noget nyt. 

Fænomenet kaldes cashback og er vildt populært i lande som England, Sverige og USA. Nu vil  Danmarks største cashback site, Eovendo, gøre det lige så populært herhjemme – for det er altså smart, hvis du i forvejen elsker at shoppe online. 

Eovendo har aftaler med mere end 350 webshops, hvor du kan finde nogle af de mest populære brands

På Eovendo – der er en del af Lars Larsen Group – kan du blandt 350 webshops finde nogle af de mest populære mode-online shops som blandt andre asos, Ellos og Nelly.com, mens du også finder skønhed hos brands som The Body Shop og Mac. Når du har oprettet dig som bruger på Eovendo, kan du frit klikke ind på nogle af de mange tilbud og shoppe løs som du plejer, og herefter tjene en procentdel af det beløb, du har shoppet for.

Det kan lade sig gøre, fordi Eovendo laver aftaler med webshops, som betaler for at, at Eovendo leverer trafik til deres sites. Den provision Eovendo får for det, bruger de på at udbetale dig, der har shoppet via deres site.

På den måde kan nemt og sikkert tjene penge på at shoppe dine favoritmærker som Adidas, Bestseller, Hunkemöller og Puma. Så bliver det lidt sjovere at shoppe.

Læs meget mere om konceptet her, hvor du kan se mange flere brands og webshops, samt oprette dig som bruger helt gratis, så du kan shoppe løs uden at springe din pengepung.

Læs mere fra samme kategori