Brad Pitt
Brad Pitt

Sådan scorede Angelina Brad

Det skulle ikke være endt med Brads skilsmisse, siger hun

13. december 2006

Det er snart et år siden, at Brad Pitt og Jennifer Aniston annoncerede, at de skulle skilles. Den melding kom dog ikke bag på mange, for rygterne havde allerede svirret om, at der var opstået sød musik mellem Brad og Angelina Jolie, da de arbejdede sammen på filmen Mr. & Mrs. Smith. Men her får du den virkelige historie om, hvad der skete dengang - for første gang åbner Angelina Jolie nemlig op i januar-nummeret af Vogue og fortæller alt om hendes og Brads forhold.Angelina insisterer på, at hun på intet tidspunkt havde nogle intentioner om at skille Brad og Jennifer:

- Jeg vidste ikke meget om, hvor Brad var i sit personlige liv (da vi mødtes på film-settet, red.) Men det stod klart, at han var sammen med sin bedste ven, en, han elsker og respekterer? Brad var en stor overraskelse for mig. Som de fleste andre mennesker, havde jeg kun en meget distanceret opfattelse af ham fra medierne.

- Vi havde begge to meget fyldestgørende liv. Jeg tror, vi var de sidste to mennesker, der var på udkig efter et forhold. Jeg var i hvert fald helt sikkert ikke. Jeg var ret tilfreds med at være enlig mor. Men på grund af filmen endte vi med at være sammen i alle disse mærkelige ting, og jeg tror, at vi fandt dette mærkelige venskab og partnerskab, som bare pludselig opstod. Jeg tror, at efter et par måneder gik det op for mig, at "Gud, jeg kan ikke vente med at komme på arbejde"... Uanset om vi optog en scene eller skændtes om en scene eller øvede med pistoler eller fik danseundervisning eller lavede stunts - alt vi havde at gøre med hinanden, fandt vi en masse nydelse og teamwork i. Vi blev bare en slags par. Det tog indtil slutningen af optagelserne for os, tror jeg, før vi fattede, at det betød mere, end det vi tidligere havde tilladt os at tro. Og at vi begge vidste det, var en stor stor ting, noget, der ville komme til at kræve en masse overvejelser.

Derfra udviklede parrets forhold sig bare langsomt. De blev ved med at være nære venner, fra filmoptagelserne var slut og til Jennifer og Brad annoncerede deres skilsmisse i januar 2005. Angelina siger, at den tid, hun og Brad brugte på at lære hinanden at kende, "ikke var så spændende som en masse mennesker gerne vil tro. Vi tilbragte lang tid med at overveje og tænke og tale om, hvad vi begge ville have ud af livet, og det gik op for os, at vi ønskede meget, meget ens ting."

- Og så blev vi bare ved med at tage os tid. Vi vedblev at være meget gode venner - med denne erkendelse - i lang tid. Og så udviklede livet sig på en måde, så vi kunne være sammen, hvor det føltes som noget vi ville, noget vi skulle.

Men det var Angelinas adoptiv-søn Maddox, der gjorde det klart, at de skulle være en familie.

- En dag kaldte Maddox ham bare far helt ud af det blå. Det var fantastisk. Vi legede med biler på gulvet i hotelværelse, og vi hørte det begge og sagde ingenting, vi kiggede bare på hinanden. Så det var sikkert det mest afgørende øjeblik, da han besluttede, at vi skulle være en familie.

Vi skal dog ikke vente os et storslået bryllup af parret, siger Angelina:

- Vi har begge været gift før, så det er ikke nødvendigvis ægteskabet, der holder folk sammen. Vi er juridisk bundet til vores børn, ikke hinanden, og det tror jeg er det vigtigste.

Og hvordan er så Angelinas forhold til Brads eks-kone?

- Jeg mødte Jennifer Aniston en gang, men det var ikke et ordentligt møde. Vi passerede hinanden og sagde kort hej og gav hånd. Men det var ikke et sid-ned-og-tale-sammen møde. Det skal være hendes beslutning, og jeg ville hilse det velkommen.