SNL har lavet en video, der viser, at kvinder altid har været udsat for seksuel krænkelse
© Youtube: Saturday Night Live

Saturday Night Live har lavet den sjoveste video om et ret alvorligt emne

Ej, har kvinder altid oplevet at blive seksuelt krænket? Det var da en nyhed...

4. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Hashtagget #MeToo har været brugt flittigt på de sociale medier, hvilket har åbnet verdens øjne for, hvor mange kvinder der faktisk har oplevet (og oplever på daglig basis) at blive seksuelt krænket

Det er selvfølgelig dejligt, at der bliver gjort opmærksomt på det, men mens det er en nyhed for nogle, at det faktisk er kvinders dagligdag, så er det altså en gammel sandhed for andre... 

“Why didn't you say something, baby girl?”

Vores forkvinder har kæmpet for vores ret til at blive hørt, til at stemme, til at gå klædt, som vi har lyst til og til at arbejde – og de har råbt højt, men er ofte blevet overhørt. 

Vi lever heldigvis i en verden, hvor kvinder og mænd i dag er lige – og så alligevel. For det er altså ikke en nyhed for os kvinder, at vi er nødt til at passe på os selv og ofte hører tilråb fra tilfældige mænd på gaden. Og lige netop det emne har satireshowet Saturday Night Live valgt at tage op med en sindssygt sjov sketch – på trods af det ellers alvorlige emne.

Welcome to Hell

I musikvideoen synger og danser Saturday Night Live-kvinderne i en eventyrlig slikverden. Sangen er en catchy popsang, hvor kvinderne med sukkersøde stemmer fortæller, hvordan kvinder har oplevet at blive seksuelt krænket gennem hele menneskets historie. Det burde ikke have nyhedsværdi, men det har det altså, og SNL behandler emnet på en fed måde. Videoen kan du selvfølgelig se lige her.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.