Emoji
© iStock

Se den totalt blærede emoji, som (forhåbentlig) snart lander på din smartphone

Den her emoji er 100 procent KUN til os kvinder!

31. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Vi var rimelig meget oppe at køre, da Messenger lancerede nogle badass-emojis til at repræsentere de alsidige og seje liv, vi kvinder lever. Og det var rimelig cool, da Apple gjorde kunsten efter med redesignede emojis i form af en masse karrierekvinder, fordi kvinder selvfølgelig også kan være læger og rockstjerner.

Men der er da stadig nogle emojis, som vi rigtig godt kunne tænke os. Kunne det ikke være fedt at sende en emoji, som forklarer, at du tager en aften på sofaen, eller du er i færd med at tømme din lokale kiosk for Marabou, fordi du lider under din menstruation? Vi håber stadig!

Men apropos menstruation så er der faktisk en emoji på vej, som signalerer, at “det er den tid på måneden”.

Menstruations-emojien

Emojien, som du forhåbentlig snart kan byde velkommen på sin smartphone, signalerer, at Tante Rød er på besøg – helt uden at skulle forklare noget med ord. 

Vi forudser allerede, at den bliver en favorit, hver gang vi craver Ben & Jerrys, eller vi har brug for at tude løs til The Notebook for 117. gang. Det kan endda blive et kodeord mellem dig og veninderne som en slags “Kom forbi og spis chokolade med mig”.

Men de damer, først kan I være med til at stemme om, hvilken ‘menses’-emoji som skal repræsentere Tante Rød. Det er organisationen Plan International Australia, som står bag, og de vil rigtig gerne vide, hvilken emoji der er bedst. 

Du kan stemme lige her og være med til at afgøre, hvilken af disse seje emijos der skal lande i dit tastatur på din smartphone. 

Menstruations-emoji
© Facebook / Plan International Australia

Når afstemningen er overstået, vil Plan International Australia indsende vinder-emojien til Unicode Consortium, som afgør, hvilke emojis du får på din smartphone. 

Så vi må vente lidt endnu, men vi satser stærkt på, at vi snart får den blodige emoji, som hylder, hvor sindssygt stærke og seje alle vi kvinder er. Hurra for os!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?