Single eller sat? Deltag i Womans store kærlighedsundersøgelse

Vi vil gerne tage temperaturen på dit kærlighedsliv – uanset om du er single eller sat. Til gengæld kan du vinde en lækker goodiebag!

28. december 2015 af Sara Møller Christensen

Kalder alle single ladies OG kvinder i forhold – vi har brug for jeres hjælp! Vi vil nemlig gerne blive klogere på, hvad det er, der adskiller singlekvinderne fra de satte, og hvordan de to grupper egentlig går og har det, så vi i sidste ende kan gøre JER klogere på jer selv og jeres medsøstre.

Men for at kunne gøre det har vi brug for, at så mange som muligt deltager i vores store kærlighedsundersøgelse. Der er både en for de single kvinder og for de satte, så du slipper for at svare på en masse spørgsmål, der ikke er relevante for dig.

Da vi sætter stor pris på din hjælp, udlodder vi samtidig en lækker goodiebag til en af deltagerne – den vil indeholde skønne produkter for minimum 1.000 kroner. Ikke nogen helt dum ekstra julegave, hva'?

Vi glæder os til at høre fra dig og takker på forhånd fra dine svar. De kan for øvrigt læses i Woman 223, der udkommer 7. april. Sæt i gang!

Deltag i kærlighedsundersøgelsen for SINGLER her.

Deltag i kærlighedsundersøgelsen for KVINDER I FORHOLD her.