Kvinde der solbader
Kender du til sol-FOMO?© Getty images

13 situationer, du genkender, hvis du er (meget) afhængig af solen om sommeren

Det bedste kompliment, du kan få, er, hvis nogen siger til dig, at du ser solbrun ud!

24. juni 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du synes, at badedragter ser mega flotte ud, men du kunne aldrig nogensinde selv finde på at sole dig i en. Så ville din mave og ryg jo forblive blege. Skandale! 

2. Du sørger altid for ikke at have nogle indendørsplaner mellem klokken 11 og 15, for der skal du nemlig være udenfor i solen. Pænt nej tak til Ikea-turen klokken 13. 

3. Du er altid den sidste til at forlade solsengen, når du er på ferie med veninderne. Du skal jo lige have den sidste sol med. 

4. Du hader april, for det er den måned, hvor du er allermest bleg. Der er gået alt for mange måneder, hvor din krop ikke har set bare den mindste solståle. 

5. Det første, du gør, når du vågner om morgenen er at tjekke vejrudsigten for at se, om der kommer sol. Og er der sol, har du en plan den dag: Solbadning.  

6. Du forstår slet ikke folk, der sætter sig i skyggen eller bruger penge på en parasol, de kan ligge under. Dit mål er altid at få den mest solrige siddeplads rundt om bordet. 

7. Du er ekspert i UV-indekset og ved lige præcis, hvad det står på, hvis klokken er 14 i juni måned. Hvis bare du havde lige så meget styr på din eksamen som på UV-indekset... 

8. Du kunne aldrig drømme om at købe en bikini med mange stropper. Så ville din krop jo blive fyldt med skæve tanlines fra bikinien. Gisp. En lille stropløs bikinitop vil altid være din go-to

9. Du lider af en svær form for sol-FOMO. Hvis solen skinner, men du er forhindret i at være udenfor, er det næsten umuligt for dig at slappe af. 

10. Det bedste kompliment, du kan få, er, hvis nogen siger til dig, at du ser solbrun ud. Yes. Alt det hårde solbadningsarbejde har betalt sig. 

11. Dit eneste formål med at tage på ferie, er, så du kan blive brun. Vandretur i Sverige? Nej tak. Så hellere solferie i Spanien. 

12. Den bedste følelse, du kender, er, når du kommer hjem efter en hel dag i solen og kan se på dine tanlines, at du er blevet brunere. Det er, hvad du kalder en god og produktiv dag. 

13. Du er så afhængig af solen, at hvis der er skygge på det fortov, du går på, går du over på den anden side af gaden for at gå i solen. Du udnytter enhver mulighed for at få sol!