“Skal jeg kæmpe videre eller give slip?“

”Hej Zoey. 
Jeg har haft noget knas i mit forhold, og jeg føler, at jeg prøver at bevare det positive sind med hensyn til, om jeg skal kæmpe videre eller give slip. Er jeg på vej i den rigtige retning, eller skal jeg slippe det hele? 

Mvh Louise”

 

Kære Louise,

Tak for dit spørgsmål.

De kort jeg fik til dig, var: 


Five of Fire

Nine of Fire

Kortene fortæller mig, at der er nogle bekymringer, og faktisk er der en form for ’konkurrence’ i forhold til dit parforhold, eller i hvert fald en konflikt. Hvis du på nogen måde kan få kigget på denne konflikt, og talt om det som er usagt, så vil der være en god chance for, at det nok skal løse sig. 

Desuden fortæller kortet Nine of Fire om dine passioner, så hvis du virkelig er passioneret omkring det her forhold, så skal du ikke give op, men tro på dig selv, og tro på du er nok, og har nok at byde på i det her forhold. 

Så kæmp for det du tror på, og snak om det, som ikke er blevet talt om, også selvom det er svært. 

Varme hilsner

Zoey Adrianna 

Zoeys brevkasse

Zoey Adrianna er 31 år, bosat i København og arbejder til dagligt med den spirituelle verden som clairvoyant og englekortlæser.

Når hun ikke er på arbejde, nørder hun yoga, meditation og læser spirituelle bøger. Men selvom meget af tiden går med clairvoyance, karma og krystaller, så er hun bestemt ikke for fin til at skifte Buddha ud med bandeord og byture engang imellem.  

Læs mere om Zoey her