Brad Pitt
Brad Pitt

Skønne Brad Pitt bliver far

Godten adopterer Angelinas adoptiv-børn

5. december 2005

Brad Pitt har altid elsket børn ? så skruk har godten endda været, at hans længsel efter at få børn flere gange har kostet knagen i ægteskabet med eks-fru Jennifer Aniston, og rygterne har endda antydet, at det var en af grundene til, at deres parforhold gik i stykker. Så det var ganske smart af Brad at skifte Jennifer ud med Angelina Jolie og hendes to adoptivbørn!

Og Brad har rigtigt boltret sig i rollen som papfar ? han har tålmodigt passet unger, mens Angelina arbejdede og brugt weekenderne på familieliv med de små poder. Ungerne elsker ham da også, og derfor har Brad og Angelina nu besluttet at gå skridtet videre og lade Brad adoptere Angelinas unger.

- Vi bekræfter, at Brad er i færd med at blive adoptivfar til begge børn, siger Brads talskvinde Cindy Guagenti.

For fremtiden vil 4-årige Maddox og 9 måneder gamle Zahara have efternavnet Jolie-Pitt ? og mon ikke også mor Angelina snart følger trop og tager det samme efternavn? Rygtet vil i hvert fald vide, at et bryllup er nært forestående, og parret har allerede skrevet en ægtepagt, der sikrer, at Maddox og Zahara kan klare sig økonomisk, hvis Brad og Angelina går fra hinanden!