Glad kvinde i blæsevejr
Hverdagen har mange ting at smile af. © Getty Images

8 små hverdagsglæder, som giver dig en ekstra følelse af lykke i din hverdag

'Yes! Min pakke er på vej!'

24. januar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du får julelys i øjnene, når du ved et tilfælde ser, at havremælken er på tilbud i Netto. Havremælk til halv pris? Det kalder vi et glædeligt kup. 

2. Du bliver mere glad for at modtage sms'en "Din pakke er på vej" end en sms fra din kære mor, som skriver, at hun har købt ingredienserne til at bage din yndlingskage. Og der skal altså meget til! 

3. Du føler dig velsignet med held, når det stopper med at regne lige i det, du træder ud af hoveddøren. Nu er både håret og humøret reddet. 

4. Du oplever et lille sus af lykke, når du åbner din avokado, og den er modnet til perfektion. Hvilket fantastisk syn af en helt grøn og skinnende avokado. 

5. Du føler dig som den heldigste i verden, når du (lidt for tidsoptimistisk) lige skulle nå at have en latte fra 7/11 med i toget, og derfor ender med at løbe prustende op på perronen. Ét minut til afgang?! Det kalder vi lige på et hængende hår! 

6. Du finder en lille glæde ved dit toiletbesøg, når du opdager, at toiletpapiret er tre-lags fremfor det tynde, grå SU-papir. Det gør bare en forskel!

7. Du ånder lettet op, når du ringer til lægen, og der ingen telefon-kø er. Vi har vist allesammen prøvet at være nummer 24 i køen mandag morgen. 

8. Du føler, at det er et lille mirakel, når du skal parkere et umuligt sted, og alligevel klarer det i første forsøg. Parallelparkering har aldrig været vores ven. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.