Spred glæde på 6 lette måder

Fordi det, du giver, får du igen (true story!)

4. juli 2016 af Redaktionen

1. RRRRIIING 

Hvor længe siden er det, du har talt med din folkeskoleveninde eller moster? Giv et ring til en, du ikke har talt med et stykke tid, og få catchet op på hinanden. Følelsen af at blive husket er helt vidunderlig.

2. Giv komplimenter

Du står i bussen og ser en kvinde komme ind med de fedeste støvler i verden. Prøv at komplimentér hende for dem. Alle elsker at få at vide, de ser godt ud, og du vil uden tvivl sætte et stort smil på hendes ansigt.

3. Overrask

Duk op hos din eksamensstressede veninde med en kage og et kram. På den måde viser du, at du tænker på hende, og hun vil helt sikkert blive lykkelig over din omsorg og den tiltrængte pause fra bøgerne. Du kan også give din kæreste en overraskelse, han sent vil glemme.  

4. Lyt

Plaprer din mor om, hvor vild hun er med det nye Adele-hit? Eller sukker din veninde efter en fodmassage? Notér, hvad dine nærmeste drømmer om, og overrask dem så med det. Det giver med garanti 20 guldstjerner i deres bog.

5. Lav et gavekort

Er din søster eller veninde konstant stresset over arbejde og huslige pligter? Giv dem et hjemmelavet gavekort på for eksempel kaffe og kage på deres yndlingscafe eller et gavekort til en halv times skuldermassage fra dig. Se her, hvordan du arrangerer den perfekte dag, til en du holder af

6. Forkæl ham

Din kæreste vil tage opvasken i flere uger, hvis du overrasker ham med burger, fritter og en bajer foran fjernsynet med bold i kassen. Så er han måske ekstra overbærende, næste gang der er Sex and the City-maraton i fjerneren.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.