Tak til Danmarks modigste læsere

Hvad tænker du, hvis en fremmed person beder dig sende et foto af dig selv i bikini? Rimelig skummelt, ikk’? Ikke desto mindre var det det, vi bad læserne om i vores kampagne #EnKropIBikini. Og hvad gjorde Danmarks sejeste læsere så? Jo, I hoppede selvfølgelig i bikinien og ind foran kameraet – eller fandt et bikinifoto fra sidste ferie i kamerarullen – og sendte det herind!

Takket være jer har vi kunnet lave sommerens skønneste collage af bikinikroppe i Womans nye sommermagasin. Jeg er sikker på, at den kan være med til at give mange kvinder mod på en strandtur. Jeg har i hvert fald selv fået lyst til at finde min bikini frem.

Af hjertet tak

Ovennævnte eksempel er bare ét af mange, som gør, at jeg uden tøven kan sige, at vi har Danmarks modigste læsere. Har du nogensinde tænkt over, hvor mange kvinder der optræder i hvert nummer af Woman? Hvor personlige deres historier er? Hvor meget de giver af sig selv? Det har du formentlig – om ikke andet så ubevidst – for jeg tror, det er en af de vigtigste grunde, når du vælger Woman frem for et af de andre fine magasiner på bladhylden.

Derfor skylder jeg alle jer læsere en kæmpe tak. I stiller op – hver gang. I deler ud af jeres tips, jeres historier, jeres kroppe, jeres følelser. Og mens I gør det, inspirerer I alle os andre. Jeg er forundret og imponeret, hver gang det lykkes én af mine kolleger at finde den helt rigtige kvinde til at stille op til selv de mest smalle historier. Men mest af alt er jeg taknemmelig. Uden jer, intet Woman.

Helt særlige

Jeres historier og jeres mod gør altid indtryk på mig, men alligevel er der nogle historier, der sætter sig ekstra godt fast – og én af dem finder du i det nummer af Woman, der er ude lige nu. Det er interviewene med Kathrine og Saga Sofie, der fortæller om at miste en del af kroppen, men ikke sig selv. Det første, jeg så, var deres smukke billeder, og allerede her blev jeg dybt betaget af de to kvinder. Så læste jeg deres historier om at miste henholdsvis brysterne og håret. Og helt ærligt: wauw!

Et eller andet sted kunne det let have været to triste fortællinger om tragisk sygdom og om at miste dele af sig selv, men i stedet er det blevet to fantastisk smukke historier om at elske sig selv og livet, præcis som det er. Hvis du har brug for en dosis ren livsglæde, så ved du, hvor du kan finde den!

En varm tak og dyb respekt fortjener i dén grad også både Berit, Anna, Julie, Caroline og Sanne. Jeres vidt forskellige historier er med til at gøre den nye udgave af Woman til noget helt særligt. I er seje!

Jeg håber, du vil nyde alle de modige kvinders historier, lige så meget som jeg gjorde – og ikke mindst: din sommer!

/Sara

Sara siger

Sara er 32 år og tidligere chefredaktør på Woman. Hun er i et livslangt forhold med Cola Zero, men er ellers single. Her deler hun sine tanker om alt fra tøjstørrelser til tv-serier og Tinder – og du kan også læse hendes seneste ledere fra magasinet.