Kvinde der juleshopper
Hvis bare du kunne sidde derhjemme og se julefilm i stedet...© Getty Images

9 tanker, du helt sikkert har haft, hvis du altid ender med at købe dine julegaver i sidste øjeblik

‘Jeg starter tidligere næste år...’

20. december 2021 af Isabella Wedel Hansen

1. Den 1., den 2., den 3., ... den 22. december. ‘Hvordan kan det være, at december altid går SÅ hurtigt?!’

2. Fem dages levering?! Så kan de jo ikke nå frem til juleaften!’. Når du så småt begynder at tænke på julegaver, er det aaalt for sent at købe dem på nettet. 

3. Åh, hvorfor gjorde jeg det igen i år. Du går og brokker dig lidt for dig selv, når du traver gennem byens center eller gågade i snevejr med otte tunge gaveposer i hænderne. 

4. Jeg starter tidligere næste år!’... Prøver du at overbevise dig selv om, men inderst inde ved du godt, at du aldrig kommer til at købe dine julegaver før i sidste øjeblik. 

5. Hvorfor er der så mange mennesker ude og shoppe nu? De skal da julehygge med deres familier og ikke være ude og købe julegaver... ligesom dig...

6. Godt jeg kun skal købe gaver til min mor og min far... og når ja, min søster, min tante, min niece, min søsters kæreste... Du håber virkelig, at du ikke glemmer nogen.

7. *Håber inderligt at de ting, du skal købe, ikke er udsolgt...* Du har jo allerede konstateret, at det er alt for sent at købe dem på nettet.

8. Hvor var det nu, jeg modtog ønskelisten henne? SMS... Ønskeskyen... eller var det på mail i år? Og du ved, at du bliver nødt til at finde den, for du kan ikke skrive til din mor her klokken 16.30 den 23. december og spørge, hvad hun ønsker sig.

9. Hvis bare jeg kunne sidde derhjemme og se julefilm i stedet for at stresse rundt på jagt efter gaver her i sidste øjeblik’. Det blev heller ikke i år, du kunne sidde med fødderne oppe i sofaen og nyde alle de gode julefilm på Netflix dagene op til juleaften...

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide