Teri Hatcher Bryster
© Cherry Alley Productions, Cherry Productions, Touchstone Television (2004-2007), ABC Studios (2007-2012)

Teris brystvorter giver besvær

Stive brystvorter er for kinky til det amerikanske publikum!

25. maj 2005

Vi kender vel alle sammen problemet: Når temperaturen falder, rejser brystvorten sig - det er helt naturligt, men ikke altid lige heldigt? Det har den desperate husmor Teri Hatcher i hvert fald måtte sande, for hendes spidsede brystvorter har kostet producenterne af Desperate Housewives i tusindvis af dollars. Den slags er nemlig for hård kost for de amerikanske tv-seere, og derfor har producenter under protest bekostet, at Teris brystvorter bliver digitalt fjernet i indtil flere scener af succes-serien.


- Jeg bruger bh, men det er en bh, der ser naturlig ud. Når det er koldt, sådan 0 -5 grader, og man filmer udenfor i en t-shirt, så sker der ting og sager. Og det var så øjensynligt et problem. Jeg prøvede at bruge tykkere t-shirts, og jeg tog endda de der varmepuder, man kan bruge, når man står på ski, og stak dem derind. Så jeg troede, at vi havde løst problemet, og så hørte jeg lige for et par uger siden fra en eller anden i redigerings-afdelingen, at de tilsyneladende har brugt tusindvis af dollars på at fjerne mine brystvorter digitalt fra showet, fortæller Teri.

Skuespillerinden kan dog søge lidt trøst ved tanken om, at hun ikke er den eneste i serien, der har den slags problemer:

- Jeg og Nicolette har begge to brystvorte-udvisknings-problemer, tror jeg.