The Kissing Booth på Netflix
Der er altså mange ting, som vi ikke forstår ved high school-film!© Marcos Cruz/Netflix

13 ting, der typisk sker i amerikanske high school-film, som vi bare ikke forstår

Sådan så vores dagligdag i gymnasiet i hvert fald ikke ud!

27. november 2020 af Henny Müller Dahl

1. Hvorfor ser ALLE så godt ud klokken otte om morgenen? Altså, dengang vi gik i gymnasiet, var det virkelig en sjældenhed, at vi formåede at komme afsted til time i andet end en tyk sweater og – allernådigst – et par jeans. Farvestrålende designertøj var i hvert fald ikke en ting! 

2. Og hvad sker der for, at ingen har dårlig hud? Hvilken hemmelig kilde drikker de af? Fortæl os!

3. Kliker, kliker, kliker. Måske har vi fortrængt, at det i virkeligheden også var sådan på vores gymnasium, og måske bilder vi bare os selv ind, at alle var én stor, lykkelig familie – i modsætning til film som klassikeren Mean Girls eller The Kissing Booth på Netflix

4. En hverdag fyldt med cheerleadere og football-fyre virker utrolig anstrengende. Og hvorfor skal de populære piger altid forme en vandret linje, der fylder det hele, når de går på gangen? 

5. Alle verdens problemer løses tilsyneladende med en makeover. Sådan fungerer det altså heller ikke heeelt i virkeligheden. 

6. Lærere er åbenbart villige til at give gode karakterer – hvis du spørger pænt. Well, not so much... Vi har prøvet! 

7. Er stuearrest virkelig den mest almindelige straf? Og så var der os, der følte, at en kold aftensmad var straf nok, når vi ikke kom hjem til tiden. 

8. Den evige struggle om siddepladser i kantinen. Vi får altid ondt i maven over de scener, hvor filmkaraktererne ikke aner, hvor de skal sidde (men vi relaterer – det ER ubehageligt). 

9. Hvordan kan alle have deres egen bil? Det kan vi derimod ikke relatere til. I vores gymnasiedage var det enten på bussen klokken kvart over chok eller afsted på jernhesten i al slags vejr. 

10. ... Og deres eget skab på gangen? Vi har altid været super misundelige på de seje opbevaringsskabe, som vi meget hellere ville have end den sløje knage, vi selv havde til at hænge vores vinterjakke på. 

11. Hvordan kan alle have energi til at hænge ud hele tiden? Da vi gik i gymnasiet, var det svært nok at finde tid til både skole, lektier, venner og fritidsinteresser. Hvordan gør de?! 

12. Gigantiske fester med røde plastikkopper er den konstante weekendbeskæftigelse. Godt nok var vi også til mange fester i gymnasiet, meeen de så nu ikke helt ud på samme måde.

13. Prom er livets absolut vigtigste aften. Vi er nu ikke så kede af, at vi ikke har fået lov til at opleve denne (sikkert meget sjove) sodavandsfest. Og vi har stadig overhovedet ikke styr på, hvad Homecoming Queen betyder. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.