Prøverum
Kan du genkende nogle af tingene? © Getty Images

9 ting, der uundgåeligt sker, når du prøver tøj i prøverummet

Det stressende moment, når ekspedienten begynder at stille dig sprøgsmål, mens du er i gang med at prøve tøj...

6. oktober 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Det er som om, at lyset i prøverummet bare altid er uflatterende. ‘Har jeg set så bleg ud hele dagen? Og hvornår er mine rander blevet så store?’ Det må være lyset i prøverummet...

2. Det stressende moment, når ekspedienten begynder at stille dig sprøgsmål, mens du er i gang med at prøve tøj. “Ja, Lone, alt er okay herinde”. 

3. Når du er i tvivl, om prøverummet er optaget, så du bliver nødt til at bukke dig og kigge under tæppet. ‘Ups, der var lige et par fødder under tæppet... Akavet’. 

4. Når du prøver et stykke tøj i prøverummet og inderst inde håber, at du ikke kan passe det, fordi du ikke heeelt har råd til det. Men du bliver stadig nødt til lige at prøve det, selvfølgelig. 

5. Prøverummet er et stort kaos, efter du har prøvet fire bluser, syv par bukser, en sweater og tre huer. ‘Hvilken bøjle var det nu, de røde bukser hang på?’. 

6. Det øjeblik, hvor du tager din støvler af inde i prøverummet efter en lang dag på arbejde, og lugten fra dine sure tæer fylder hele prøverummet. Pyha, måske du også skulle købe en sko-deodorant. 

7. Når det godt kan være lidt overvældende at stå i et prøverum fyldt med spejle. ‘Måske behøver jeg ikke lige se at mig selv fra syv vinkler på samme tid’. 

8. Den konstante følelse af at være på vagt, når du står i et prøverum med et tæppe som afskærmer. Der er altid de fem centimeter i hver side af tæppet, som bare aldrig kan lukke helt til. 

9. Når du prøver en bluse eller kjole med lynlås i ryggen, og du lige akkurat ikke kan lyne den. Og du et kort øjeblik overvejer at spørge ekspedienten, men alligevel er for genert til det.