Roomies i en sofa
I et bofællesskab har du altid en at ligge på sofaen med!© Getty Images

12 ting, du helt sikkert kan genkende, hvis du bor i et bofællesskab med roomies

Hvorfor er der bare aldrig mere toiletpapir tilbage?!

20. januar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Der er altid kø til toilettet om morgenen. Én skal børste tænder, én skal i bad og én skal tisse... Og er du den sidste i køen, kan du godt vinke farvel til det varme vand. Godt at deodorant og tørshampoo er opfundet! 

2. Indretningen er... speciel. Mortens Batman-plakat passer da bare mega godt til Signes pastelfarvede gardiner... Eller... Det er i hvert fald unikt. 

3. Du kan liiige låne lidt af dine roomies' shampoo eller cremer og så bare sørge for at sætte det på plads, PRÆCIS som det stod før — så er der ingen, der opdager det, shhh!

4. Når du kommer hjem til en rodet lejlighed med din nye kæreste, og du skal til at forklare, at det altså ikke er dit rod, men dine roomies'... (Og krydse fingre for, at han eller hun rent faktisk tror på dig).

5. Du kender dine roomies' madvaner bedre, end de selv gør. Og du ved lige præcis, hvad de har i køleskabet, hvornår de handler ind, og hvad deres guilty pleasures, som de prøver at skjule, er (du har forlængst luret Mias overforbrug af skumbananer).  

6. Det er helt umuligt at gemme en ny flirt eller et one-night stand for dine roomies. Et par fremmede sko i gangen eller en ukendt duft af parfume? Roomie-dedektiverne finder ud af ALT. 

7. Når du finder sorte hår i vasken, og du selv er lyshåret, eww

8. “Ahh, nu skal jeg bare have en rolig og afslappende weekend”... Troede du. Indtil du finder ud af, at din ene roomie holder fest fredag, og din anden roomie får famile på besøg fra Jylland fra lørdag til søndag... Godt du lige nåede at købe ørepropper, inden Netto lukkede!

9. Din garderobe er lige blevet tre gange større. Et pro-tip, når du skal finde nye roomies, er derfor altid, at tjekke deres skostørrelser — hvilken tragedie hvis ikke I kunne passe hinandens sko! 

10. Det er det rene Tetris-spil at få al din mad til at være på din ene hylde i køleskabet. Heldigt, at du har en masse erfaring i at spille Tetris fra de mere kedelige moduler i gymnasiet. 

11. Når du (igen) opdager, at der ikke er mere toiletpapir tilbage, efter du har sat dig på toilettet, og du seriøst overvejer, om du bør gemme en ekstra rulle på dit værelse til næste gang. Just in case. 

12. Det er bare altid dig, som skal tage den lange tur ned ad bagtrappen med utætte skraldeposer i hænderne... Og når ja, Lise tømmer tit opvaskemaskinen, og Marie vasker gulvet... Men nu er det altså lige skraldet vi taler om, ikke!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her