Fitness
Har du også et lille crush på en af medarbejderne? © Getty Images

12 ting, du helt sikkert kender, hvis du træner i et fitnesscenter

Du har en evig frygt for, at dine tights er gennemsigtige... Særligt når du skal lave squats

22. december 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du får øjeblikkeligt stress, når nogen spørger, hvor mange sæt du har tilbage på den maskine, du er i gang med at bruge. ‘Lad mig træne i fred, please’. 

2. Fitnesscentret er altid propfyldt med mennesker i starten af januar. Og pudsigt nok forsvinder alle igen efter et par måneder...

3. Du har en evig frygt for, at dine tights er gennemsigtige. Særligt når du skal lave squats

4. Badene i fitness er altid mega klamme. Dem har vi i hvert fald ikke lyst til at bevæge os ind i!

5. Du har et lille crush på en af medarbejderne i dit lokale fitnesscenter. Og træner altid ekstra godt, når du ser, personen er på arbejde. 

6. Det er en kæmpe fejl at tage op at træne mellem klokken 16 og 18. Der kan du være stensikker på, at centret er propfyldt. 

7. Der findes ingen bedre følelse, end når du lige har haft en mega god træning. Ahh, intet kan slå det! 

8. Når du er oppe at træne, er der typisk altid den der højlydte type, som råber helt vildt højt, hver gang personen løfter en vægt. Ingen er i hvert fald i tvivl om, at der er én, der styrketræner henne i hjørnet. 

9. Det er altid så akavet, når du møder en person, som du kender halv-godt, og du ikke ved, om du skal hilse eller ignorere personen... Det helt store spørgsmål hver eneste gang. 

10. Du prøver at lade være med at tænke på, hvor mange menensker der har svedt på den måtte, du bruger. Fy for pokker.  

11. Du føler ikke rigtigt, at du har være oppe at træne, hvis ikke lige du får sendt et billede af træningen til dine venner. Er det overhovedet sket ellers? 

12. Det er bare det værste, når du kommer til at låse din klik-lås, mens din nøgle ligger inde i skabet. Så er der intet andet at gøre end at hente boltsaksen.